Šta je novo?

Noćašnji Windows update

ironmanbg

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
935
Moja oprema  
Laptop
Thinkpad T440
Mobilni telefon
A55
Pristup internetu
  1. Optički internet
Noćas su pustili neki update koji se sam instalirao i resetovao računare.
1 računar na poslu nije "preživeo", mislim da nije ništa ozbiljno, ali trenutno je crn ekran, druga stvar, na kućnom računaru je podešeno da samo proverava ispravke, a ovaj je preuzeo kojekakve gluposti tipa ispravke za outlook i resetovao komp. Zahvačeni su i 7-ica i XP, za 8-icu ne znam.

Taj na poslu verovatno updejtovao i drajvere za grafiku pa ga zavio u crno. Važne mašine kao za posao uvek treba namestiti samo da proverava samo important updates a nikako da skida sve po spisku. Kada se pojave updates, onda prvo backup. Od optional, treba prvoproveriti čemu služe pa sakriti one koje ti ne trebaju. (specijalno za drajvere),
Ja sam instalirao sve ovog puta, nijedan nije brljao sa drajverima koji su sakriveni updates.

Ja sam malopre na 7-ici dobio 21 komad nekakvih update-a. pogledao sam ih pre instalacije i ništa posebno nema. Instalirao, restart i sve OK. A namestio sam da me obavesti kada ima update, tj, nema automatskog update-a. Pogledaću posle i mašinicu na kojoj je XP, mada je i tamo ukinut automatski update.

Ja pokrenuo update(w7x64). Nek mi je Bog u pomoci :)

update1: ide restart..

Poslednja izmena:
Izvinjavam se :)

update2: Svih deset successfully instalirani ali zato windows defender odbija da se pokrene.

Update for Windows 7 for x64-based Systems (KB3013410)
Update for Windows 7 for x64-based Systems (KB3006625)
Update for Windows 7 for x64-based Systems (KB3006121)
Update for Windows 7 for x64-based Systems (KB3009736)
Cumulative Security Update for Internet Explorer 11 for Windows 7 for x64-based Systems (KB3008923)
Update for Windows 7 for x64-based Systems (KB3014406)
Security Update for Windows 7 for x64-based Systems (KB3013126)
Windows Malicious Software Removal Tool x64 - December 2014 (KB890830)
Update for Windows 7 for x64-based Systems (KB3004394)
Definition Update for Windows Defender - KB915597 (Definition 1.189.1675.0)

Bas ovu gresku win prijavljuje:

The Windows Defender service terminated with the following error:
%%-2147023113

Neko je vec prijavio isti problem:
https://answers.microsoft.com/en-us...4-issues/ace25277-7f65-4486-bc44-c1b106907a18

Dakle, preskocite ako mozete KB3004394. U pitanju je recommended update.

Ја данас на главном компу ажурирао и 7 и 8.1 и није било проблема. За 7 сам запамтио да је претходно ажуриран средином новембра.

ali zato windows defender odbija da se pokrene.

...

Ja sam njemu odavno udavio servis, pa mi ne stvara problem. A najviše update-a je pokupio MS Securty Essentials i to je baš potrajalo dok se sve instaliralo. Već sam mislio da je nešto pošlo naopako. Međutim, sve ispalo OK,. bez ikakvih problema

Jel radite vi system restore point pre update-a pobogu?

Ne, to se isklučuje nakon instalacije.

Pozdrav svima, da li neko moze da mi kaze kako da resim ovaj problem? Untitled2.jpg Hvala unapred na odgovoru..

Jos ljudi je prijavljivalo taj problem na Microsoft forumu , nisi sam , ceka se fix...

Da to nije onaj problem koji se ne javlja cesto a u direktnoj je vezi sa time da windows treba da bude butnut sa SVOJE A AKTIVNE particije? Multiboot sistem koristis?

Meni je sve proslo dobro.

Nazad
Vrh Dno