Pa je l' kupujes ti casopis zbog sadrzaja ili papira (tapete, burek, slanina sapunjara, wc...)?? :d
Ljudi ne bacaju pare bezveze na formu ko kod nas - vazno da je naskuplji i najdeblji papir i najshareniji dizajn, a za sadrzaj (ili recimo opremu za novinare) cemo lako.
Ja sam u pocetku kupovao skoro sve te "hopa-cupa" racunarske casopise tipa PC Welta, PC Magazina, PC Praxisa, itd. I onda ubrzo primetio da su svi fakticki potpuno jednaki, kostaju previse za ono sta daju i da sutradan po citanju vec mogu da ih bacim u kantu - ni jedan jedini broj me nije stimulisao da ga stavim u fioku, pa skroz sam ih batalio. Pretplacen sam na razne strucne casopise tipa Linux enterprise, Linux user, itd (

) i falio mi je jedan uopsteni magazin da pokriva novosti iz hardvera i softvera, ali takav da ga pise neko ko se stvarno razume u materiju i da nije bas sve na osnovnom nivou. I nakon sto sam isprevrtao 99% casopisa, na prvom mestu je ostao C't, pa jedno tri mesta prazno, pa onda tek ostali. Em sto je sadrzaj kvalitetan, em sto ima i hw i sw, em sto sa svojih ~300 strana kosta 3 eura (samo desetak strana na kraju su oglasi), em sto izlazi dvaput mesecno. Pa gde ce ti dusha?