Šta je novo?

Njabolja "Q3TA Tech Powered" igrica...

Ja mislio da ces da pitas koja je to bila do sada...

U tom slucaju glasam za Star Trek Voyager EliteForce
MOHAA i RtWC naravno!

Po meni takodje Wolfenstein.Grafika je neverovatna na svim high detaljima u visim rezolucijama.

Mene naprimer nijedna igra iz SW serijala nema sanse da privuce sa, po mom misljenju, glupom pricom tako karakteristicnom za njih.
P.S. hoce li tematika opet da bude invazija Naboo-a od strane Trade Federation-a ? :confused: :confused: :confused: ctp;

Ma daj, tebi benchgirl sigurno jeste bolji RtCW jer na tvom MX-u ne mozes da poteras maksimum za MOHAA - ume on da izgleda daleko bolje od wolf-a, samo mu treba ubitacna masina!!!

byMaX je napisao(la):
Ma daj, tebi benchgirl sigurno jeste bolji RtCW jer na tvom MX-u ne mozes da poteras maksimum za MOHAA - ume on da izgleda daleko bolje od wolf-a, samo mu treba ubitacna masina!!!

Molim te napisi mi kako ono ide puni naziv igre MOHAA. :wave;

Medal of honour - Allied assault

Pozdrav!

Baby... gledao sam onaj SWJKII trailer na nekom novom PC GAMER disku... I guess... Ono je ludnica... Uopste ni ne lici na Q3 igru.... Ludnica! Grafika je bolesna, pokreti su tako realni, nivoi ogromni... svaka cast za level desing... po onome sto sam video, i atmosfera mora da je dobra... a odlicno je to sto se oslanja na starije epizode SW-a...

Jedva fucking cekam...

Vrh Dno