Vlasnici Switch Lite-a da li je prica o driftu analoga na konzoli preduvana prica ili je zaista tako na skoro svakom primerku problem, stize mi konzolica pa sam onako polu uplasen jer sam tek posle saznao za to?
Zdravo da li znate mozda kako da namestim da mi radi nintendo eshop i gde mogu igre povoljno da se nabave?
A sta mogu da uradim da mi radi nintendo eshop uopste?US prodavnica, aljaska ili tako neka drzava koja ima 0% poreza. Igre su uglavnom ista cifra kao u evropi ali zbog odnosa dolar-evro/funta izadju povoljnije. takodje, primetio sam da igre na popustima na US prodavnici imaju bolji popust nego sto je slucaj na evropi.
Ako mene pitas jeste kupio sam je u games centar prodavniciJel legalno kupljena konzola il polovna ceprkana?
Meni su za Nintendo uvek pojam Mario igre, dakle Super Mario Oddyssey, Super Mario 3D World i Super Mario 3D All Stars (verovatno već imaš New Super Mario Bros U Deluxe). Nije loš i Donkey Kong Country: Tropical Freeze.Uzeo sam switch pre 7 dana, isto toliko dana nisam upalio ps5…Uzeo sam Zeldu BOTW i Mario bros.Dajte jos neku preporuku…
Da da, imam tog Maria sto si napisao.Da li uzeti Super Mario Oddyssey ili Luigi Mansion 3?Meni su za Nintendo uvek pojam Mario igre, dakle Super Mario Oddyssey, Super Mario 3D World i Super Mario 3D All Stars (verovatno već imaš New Super Mario Bros U Deluxe). Nije loš i Donkey Kong Country: Tropical Freeze.
Oba su must have po meni.Da da, imam tog Maria sto si napisao.Da li uzeti Super Mario Oddyssey ili Luigi Mansion 3?
Hvala brate, uzecu Oddyssey prvoOba su must have po meni.
Oddyssey je solidno dug, narocito za completion.
LM3 je prilicno kratak, ali vrlo zabavan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari