Šta je novo?

Ninja Gaiden Black (pomoc)

Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
609
Prvo da kazem da je igra izvrsna pokreti i kombinacije su me odusevili (s'tim pre sto ja nisam veliki fan ove vrste igre ali ovo je nesto extra) a i grafika je fenomenalna. Mada tu i tamo ima problema, recimo dosta je teska za neiskusne igrace ovog zanra(kao sto sam ja :S: ).

Evo i problema: Kako se dovraga otvataju vrata od kamena koja su naprsla i iz njih isijava svetlost (iz jednij isijava plava to je neka prostorija a na drugom mestu u jednom prolazu isijava zuta). :mad: :wall: :crash:

Predpostavljam da u tom prolazu mogu da nadjem kljuc ili sta vec sto otvara zicana vrata sa kosturskom glavom i resetke sa pegazom.

PS: Voleo bih da mi neko ko je presao ili stigao dalje od mene (ja zam na valjada cetvrtoj slici presao sam dirizabl i nivo posle njega) kaze neke tajne igre kao gde su oruzija da ne promasim neka (posto nuncake ako sam pravilno napisao za malo da promasim). I da da mi neko kaze kako se pojacava broj zvezdica na oruziju tj.kako se budzi oruzije).

Poslednja izmena:
Ta vrata ces tek kasnije moci da razbijes sa mnogo jacim oruzjem tj macem koji je veci od nindze ali za borbu je nikakav jer je previse spor. To dolazi prilicno kasnije a igra tek posle tog nivoa postaje zanimljiva.

ludo

Hvala ti za to ali ti sam sada i sam shvatio. ;)

Posto nisam neki iskusni igrac ovog zanra tek sad u sedmom nivou sam odkrio kako se budze oruzija :S: i nabudzio sve do kraja.

Igra je fenomenalna a animacije izvrsne. Da ne pominjem egzoticnu prsatu damu. :banana: :D

Jedina mana igre je Kamera koja nekad moze da bude vrlo otezavajuci faktor :mad: ponekad kada su bosevi u potanju prosto ne vidis igraca, a da tu je i JUMP problem koliko sam samo puta pao zbog kamere :crash:

Ali sve otalo je za 10+

Koliko se sjecam jedan od trigera (taster sa zadnje strane dzojstika) postavlja kameru odma iza igraca i otklanja svaki problem sa kamerom (cudi me kako to nijesi otkrio). Inace igra je nesto najispoliranije sto postoji u svijetu video igara.

milosd77 je napisao(la):
Koliko se sjecam jedan od trigera (taster sa zadnje strane dzojstika) postavlja kameru odma iza igraca i otklanja svaki problem sa kamerom (cudi me kako to nijesi otkrio).

Ma otkrio sam to ali kod nekih boseva kamera je zakocena da vidi samo bossa tako da ti nemas kontrolu to je dobro jer znas uvek gde je boss ali je lose jer obicno kod boseva ima i neograniceno orizije kao sto su strele ali moras uvek da ih uzimas a ti ne znas gde je kutija ili naletis na neku prepreku a ovaj te pokida ko dete zvecku :crash: ali ni to sa kametom nije mnogo precizno,a bez toga igra bi bila neigriva ali kao sto rekoh sve ostalo je 10+ :banana: ..

Na kom si ti levelu? I citao sam nesto da postoji neko skriveno orizije pa ako ti znas pojasni mi maloPosto ja nisam najbolje razumeo. :S:

Evo ja cu sad da probam! (samo da je nađem negde :))

Ripper je napisao(la):
Evo ja cu sad da probam! (samo da je nađem negde :))
Neces da se pokajes verovatno puno ljudi nezna za ovu igru ali igra je jenostavno super nemojte da se razocarate u pocetku zbog malo oruzija jer vec na 5-om nivou imate kamara.

Kraj

Kraj.

Presao sam je.

Kada predjete otvarate nove misije i postaju vam dostupne sve animacije.

Prebacio sam animacije na komjuter ali ne znam kako da ih pokrenem jer su u nekom *.sfd fotmatu pa bih hteo malu pomoc znam da je moguce pokrenuti ih sigurno samo kako???

Nema

*.sfd je ekstenzija je interna ...i i skljucivo je namenjena engine-u igrice...tako da ne moze da se gleda...pozdrav

Nazad
Vrh Dno