Šta je novo?

Nine Inch Nails totaly free :)

illidan

Nenadmašan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,205
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark, phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2, presonus eris 3.5, akg k712 pro balanced, fiio ft1 balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
asus vg27aql1a
Miš & tastatura
mchose l7 pro, kbd.fans tofu65 e-white, cream soda switches, gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
http://dl.nin.com/theslip/signup

as a thank you to our fans for your continued support, we are giving away the new nine inch nails album one hundred percent free, exclusively via nin.com.

the music is available in a variety of formats including high-quality MP3, FLAC or M4A lossless at CD quality and even higher-than-CD quality 24/96 WAVE. your link will include all options - all free. all downloads include a PDF with artwork and credits.

for those of you interested in physical products, fear not. we plan to make a version of this release available on CD and vinyl in july. details coming soon.

The Slip

999,999
1,000,000
letting you
discipline
echoplex
head down
lights in the sky
corona radiata
the four of us are dying
demon seed

length: 43:45

Downloading...

Kad je Trent car, ja ne volim toliko NIN, ali imaju večni respect kod mene zbog svega ovoga. A i poznato je da je Trent bio jedan od aktivnijih članova OiNK music tracker-a. :)

Cudi me da niko jos nije postovao, ali nikad nije kasno: koncert sa NIN turneje 2008, u svim mogucim formatima ukljucujuci i Blu-ray, legalno & fraj:

http://thisoneisonus.org/node/34

Bravo za Trenta, hvala za info Illidan i Zorro

Post je 2008. :)

BTW, svako ko je barem jednom posetio sajt NIN-a znao je da ima free za skidanje. :)

Trent rules ! Kad se samo sjetim soundtracka za quake 2 , koliko sam puta imao poginuti kolima uz njega ...

Soundtrack za Quake 2 je radio Sonic Mayhem. :) A to da razbija, mislim da je to nedovoljna rec. :)

BTW, TRent rulez! :D

Jes, Kvejk 2 nije radio Trent. Ali zato originalni Quake jeste. Takođe je radio na Doom 3 ali ne soundtrack. Soundtrack za Doom 3 je radio Tweaker čiji lider je bivši član NINa.

[YOUTUBE]Mv5Jvr2Fp48[/YOUTUBE]

Tj. Chris Vrenna. :) BTW i soundtrack majstor Charlie Clouser je bio clan NIN-a, a solo karijera mu takodje kao i ovom podseca u neku ruku na NIN, tj. Reznorove fazone.

Nazad
Vrh Dno