Šta je novo?

Nimbuzz connection problem

PeeT

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2007
Poena
319
Dakle ovako iako postoje .jar verzije nimbuzz-a, ebuddy- i ostalih instant messengera za mobilne telefone koji nemaju OS (Symbian, Android, WinMO...), jednostavno ti programi ne mogu da se povežu sa njihovim serverima preko neta, iako internet na tim telefonima radi bez problema, oni se instaliraju i pokrenu ali nikako da se konektuju, probao sam sa nekoliko nokija, motorola, SE, samsunga LG i ostalih na sve 3 mreže ali uvek bude "Unable to connect" bilo nimbuzz ili ebuddy(inače 2 najpopularnija mobilna messengera koji podržavaju facebook chat) dok na bilo koji symbian ili android telefon radi , iako je verzija programa skidana preko tog telefona verzija bas za taj telefon, stvarno mi nije jasno?

E,ovo i mene zanima... Imam isti problem na mojoj nokii 6303.

Isti slucaj, sve sam pkusavao ali ne radi, Nokia X3. Ali mislim da je problem do Nimbuzza posto je to radili na Nokii 6300 sve dok nisam instalirao noviju verziju.

Koja mreža? Koji apn? Ako je telekom probaj da promeniš sa gprswap na gprsinternet ili obratno.

Ja sam na vipu...

Jesi li ukucao sifru u apn podesavanjima posto po defaultu ostaje prazna kad se automatski preuzme konfiguracija sa mreze?

za telenor:
APN: internet
user: telenor
pass: gprs

Nazad
Vrh Dno