Šta je novo?

Nikon ili Canon

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Viktor94

Cenjen
Učlanjen(a)
04.07.2010
Poena
154
E ljudi kupio bih aparat do 12000-13000din.. msm da mi bolje ne treba jer meni je to samo za ekskurzije,putovanja i neka desavanja,a ne za nesto profesionalno...
Cuo sam da Canon aparati prave lepse fotke i prirodnije su boje a nikon je bolji sto se tice DSLR-a... mada nzm ni sta to znaci... molim vas objasnite mi sta je DSLR i koji aparat da uzmem od te dve marke u tom cenovnom rangu? P.S. Malko bih snimao sa aparanom...

Poslednja izmena:
U sto bi bilo lepo da se "profesionalni" aparat moze kupiti za 120e :)

Back to reality, za te pare jedva da mozesh da kupish normalan aparat, valjda moze neki Canon A4xx, to je najbolje za te pare...

Ja sam rekao da mi ne treba profesionalni... treba mi najobicnij msm ne za 7000din nego malo bolje sto mislim da kosta 13000din... i samo sam pitao koju mi marku savetujete da je bolja tj. da pravi lepse fotke... nisam ja sad nesto preterano zahtevan...

za te pare canon

Ja bih ti preporučio Canon iako sa Nikonom nemam iskustva.

Razumem se u fotografiju ali sam A510 koristio, a i dalje koristim u auto ili P modu, znači kao "*****a" i zadovoljan sam fotografijama.

Ima lepih malih novih Canon-a, čujem da i dalje izbacuju dobre fotke kao i sve stare serije, a jednostavni su za upotrebu i zgodni za nošenje (zaobljeni dizajn), lako kliznu nazad u bilo koji džep, a lako se i vade.

bolje jos da kazes da nadje f31fd al ce to tesko da ide

Realno Canon ixus105. Kosta 16 000 pravi solidne fotke, aluminijumsko kuciste...
CanonIXUS105Green_1_382x352.jpg

za te pare maltene ima f70 koji je ubica za taj kenjon

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno