Šta je novo?

Nikon D610 - "novitet" :d

bar su sater promenili , sta reci tek za canon koji ima 20 aparata oko istog senzora koji cak i izgledaju identicno

bar su sater promenili , sta reci tek za canon koji ima 20 aparata oko istog senzora koji cak i izgledaju identicno
Cek stani malo, pa zar nisi ti, kao ultimativni i neprikosnoveni srpski nikon fanboj, do juce tvrdio da su price oko ulja na senzoru "internet baljezgarije" a sad eto neka, nema veze i pljas nova cena! :D Steta si mi neki kratkovidi mod obrisao post od pre neki dan gde se iz jedne ankete vidi koliko ljudi je approx pogodjeno "nepostojecim problemom". :d
Ajd sad ti malo civi... i pusti sad ti Canon senzore, ovo je druga tema... :d

ja imam 20k okidanja i ulja ili prljavstine nema nista vise nego na 6d tako da , jesu baljezgarije uglavnom mozda su prve serije bile skart

...i sad prve serije skart i ondmah novi model sa zamenjenim shuterom!?
Hmmmm... gde ima ulja, ima i vatre! :d

nego kad ce da izadje 6d mark2 nesto im ne ide prodaja , malo ljudima jedna krstena tacka , a kriminalni video necu da spominjem

Cek stani malo, pa zar nisi ti, kao ultimativni i neprikosnoveni srpski nikon fanboj, do juce tvrdio da su price oko ulja na senzoru "internet baljezgarije" a sad eto neka, nema veze i pljas nova cena! :D Steta si mi neki kratkovidi mod obrisao post od pre neki dan gde se iz jedne ankete vidi koliko ljudi je approx pogodjeno "nepostojecim problemom". :d
Ajd sad ti malo civi... i pusti sad ti Canon senzore, ovo je druga tema... :d

nije samo to nego je napravljena I " mapa " kapljica koje se javljaju na skoro identicnim mestima zbog serijskog problema sa zazorom izmedju zavesice I ovog - onog ( molim vas nemojte me shvatiti bukvalno ), a koja je uradjena na brzinskoj anketi od oko 13k ljudi.

elem mozete detalje procitati I ukljuciti se u raspravu na linku >http://nikonrumors.com/tag/nikon-d600-sensor-spots/.

strasno relevantan sajt , nikonrumors....

ne kazem, zato sam I napiso ono u zagradi ;),

btw ne kontam prepucavanja tipa najbolji ssd je onaj ciji se kontroler nalazi u mom hardu, a svi oni koji se ne slazu samnom su u najmanju ruku piglu, a I da nisu - jesu jer nisu kupili moj hard pa pricaju jelte - napamet.
ili Canon not Nikon, ili moja fotka vs tvoja fotka = absolute Vodka,
tj. pretezno: tvoja fotka je dno.( hard, monitor, processor, ploca, fudbalski tim, system u kladionici, leb iz pekare itd. )

tako je to u drazavi danskoj pa shodno tome ja u zadnje vreme nastojim da ne iznosim svoje misljenje jer je neko lepo reko " hebo ti tebe I tvoje misljenje kada ti to nisi kupio pa pricas napamet " te nastojim da ukoliko postoji mogucnost iznosim tudja misljenja I iskustva u manje vise uspesnoj meri, ne rizikujuci time da ispadnem glup, jer svu glupost snosi sajt ( pekara, kladionica, fudbalski klub, proizvodjac opreme koji se usudio da prokomentarise ili plasira nesto (citati "palsirati laz ili proizvesti neku glupost ) ).

tako je to bilo I ovoga puta u vezi nikona I njegovih masno prasnjavih fleka na senzoru - to nije moje misljenje - ja sam siguran da Nikon pravi odlicne fotoaparate - samo sam prosledio link prema istrazivanju od 13k ljudi koji su kupili dotocni aparat.

inace ne kontam zasto toliki http://sr.wikipedia.org/wiki/Антагонизам u temi koja se u sustini bavi vrstom umetnosti, ali rizikujuci da ispadnem plug reci cu sledece :

mislim da sam se sretao sa fotkama malimravpo-a ( a naravno I drugih ) na raznim forumima, I po mom misljenju malimravpo ima I poneku meni zaista lepu-umetnicku fotku.

eto, mozete da mi pljunete pod prozor svi :p

e da a za sam kraj nesto ovako > http://www.youtube.com/watch?v=1OEron4rXfk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno