Šta je novo?

Niko da pohvali Max-a?

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Sto se tice poslednjeg GF4 Titanium testa. Cini mi se jedan od najboljih, ako ne i najbolji...

Navikli ljudi da Bench tim to radi najbolje... ;)

Ne smemo ... uobrazice se :D cuvamo to za neki tmo Lan... ili Pink (koji nikad nece doci :D (Magick ubicu te ! ako ti neces da dodjes nemamo dovoljno jake razloge da pokrenemo nase lenje bulje :D ))

Ma odlican je test mada malo preteruje sa rezolucijama 16 bita? Pa jos 640, neko ce da da 400 € da se igra u 640?

Nema potrebe za tim.

Mislim da je najnoviji anandov test 4200 najbolji pokazatelj cime treba testirati, i kako.

A i Maxu bi bilo lakse.

Sta crush ima da pokaze na vid. kartama?

Cini mi se da je to samo CPU test.

Isto vazi i za RTCW... bar za demo koriscen u testu.

:)

Potpuno se slazem sa tobom, Mare... Videcemo da izbacimo Crusher i RTCW, a ubacimo neke testove sa narednog Profi OPENGL testa...

Pozdrav

I sta je rekao Deki Ristanovic... ? Verovatno misli da sam neki frik koji je zaludjen za graficke kartice...

byMaX je napisao(la):
I sta je rekao Deki Ristanovic... ? Verovatno misli da sam neki frik koji je zaludjen za graficke kartice...

Ma Dejan se ne bavi hardverom uopšte. Citat koji sam naveo je potekao od Saše Veljkovića, ali i on je generalno zadovoljan kako si to napisao. Pisao bi i on tako, samo da ima mesta :)

Heh, Sale je legenda... Pa sta mislis od koga sam svih ovih godina ucio... Ceo moj maturski iz gimnazije se bazira na njegovom radu... ;)

byMaX je napisao(la):
Heh, Sale je legenda... Pa sta mislis od koga sam svih ovih godina ucio... Ceo moj maturski iz gimnazije se bazira na njegovom radu... ;)

Ko uci od Sase Veljkovica o hardveru zavrsi na fonu na softveru :D:D:D

Pa ako cemo svaki dobar test da hvalimo, onda najbolje da se na forumu otvori i soba tipa pohvale, cestitke i pozdravi :D (ne samo za maxove, vec i sve ostale testove)
I ovaj test je bio odlican, jakooo detaljan, mada se meni i dalje najvise svidja njegov radeon 8.5k :)

Ne, postavio sam ovaj topic jer mislim da mu je ovo najbolji test do sada, da nije tako uopste mi ne bi padalo na pamet da pisem o tome.

cile je napisao(la):
Pa ako cemo svaki dobar test da hvalimo, onda najbolje da se na forumu otvori i soba tipa pohvale, cestitke i pozdravi :D (ne samo za maxove, vec i sve ostale testove)
I ovaj test je bio odlican, jakooo detaljan, mada se meni i dalje najvise svidja njegov radeon 8.5k :)

Meni isto... i onaj GF3 koji smo zajedno radili... ;)

filipenko je napisao(la):
Ko uci od Sase Veljkovica o hardveru zavrsi na fonu na softveru :D:D:D

U pravu si 100%! :D

Vrh Dno