Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ako не путујеш авионом, бескорисно. Могли су неке приземније поклоне да поделе, јер овако тај њихов поклон 99% људи и не служи ничему. Него ајде, да се зна тек да су дали нешто... блах.
Postoji razlog zasto je to bas Niki. Niki Lauda je bio pre 2 godine u Beograd (pretpostavljam da malo vas to zna, bila je manje-visa private Vip zurka sa njim) i njega sponzorise (ili ima neki odnos) sa Mobilkomom. Zato Vip deli Niki vaucere
da let kosta toliko ako rezervises xx meseci unapred, ako ima mesta po toj ceni, plus jos par sitnih troskova - airport charges koji su maltene isto koliko i sam let... potpuno beskorisno osim za PR kampanju.
Znam ja to vrlo dobro nego sam samo bio ironichan/sarkastichan.. nego shta nego je u pitanju besplatna reklama....
ali vazhi shto cje "kockice" da se poklope tako shto si napisao..nemoj pogreshno da razumesh, ja bih zaista voleo kada bi to TAKO funkcionisalo ali posle krace "istrage" vezane za low cost kompanije, dosao sam do zakljuchka da su sve samo ne low cost..
pa nisam ni iznosio argument u korist low cost potrefilo se da sam isao u Bec u vreme kampanje nikija, i sispalo mi je 100 evra jetinije da idem Austrian Airwaysom nego Nikki Airom
To ti je kao kada Lufthansa da cenu od 260 evra za povratnu kartu do New Yorka, u ralnosti ta cifra je 550-650 evra, ali oni stampaju 260 kao cifru. Otreznjenje sledi.
Mada sa druge strane Lufthansom mozes da otputujes i za daleko manje ali kod njih je varijanta da znas tacno kada putujes (na primer tri meeca unapred), odes na sajt i nadjes kartu za na primer Minhen za 100 eura. E sad, ukoliko se slucajno predomislis, pa posle 15 minuta ponovo pokrenes rezervaciju, njihov sw automatski prepoznaje da postoji interesovanje za te karte i cena ide po 15% gore!