Šta je novo?

Nikad vishe Telenor (makar u Srbiji, makar na jugu)

Imate vi ljudi suvishe slobodnog vremena. Naruchite on-line i ne chekate i nemate kontekt sa "shalterushama". Mozhe i sa call centra ;)

Imate vi ljudi suvishe slobodnog vremena. Naruchite on-line i ne chekate i nemate kontekt sa "shalterushama". Mozhe i sa call centra ;)

I tu se baguju :D

Jos se uigravaju... Narucim W395 preko e-shopa,javljaju mi da ga nema na stanju, pa onda procedura vracanja sredstava na kreditnu karticu. Onda porucim S5230, i posle par dana mi na posao dolazi kurir, donosi paket, ja sav happy - kad ono, doneo samo poklon usb mis. Ja ga pitam gde je telefon - a on kaze: Ne znam, ja sam samo ovo dobio. Itd, da ne sirim pricu, dobio sam fon, ali posle malo peripetija

Pa u tome bash i jeste problem druze moj. I ja sam prvo bio u ovlastenoj prodavnici, a ne u zastupnistvu. To su privatne firme koje sklope ugovor da umesto Telenora drze prodaju i rade ekskluzivno sa njima. I ranica je bila ljubazna, sve mi objasnila, i isto kao i tebi rekla mi da sve moze i da nema problema. Znaci samo pozitivna iskustva sa njima. E sad, posto nisu mogli da mi kazu kada ce kod njih da stigne Desire, ja odem u Telenor predstavnistvo u Kalci i tu nadjem srecu. I sad ti razmisli sta tu ne valja: tebi daju telefon kao studentu bez problema, meni kao zaposljenom jok :) , I to je ono sto sve vreme pokusavam da objasnim ljudima: 99% sam siguran da mi je ona prodavacica tamo, zbog toga sto sam joj natrljao nos i objasnio da ne mora da se popunjava polje sa tekucim racunom, lupila losu karakteristiku i zato nisam dobio paket. Pa sam razmisli kome bi pre dao nesto na odlozeno placanje: studentu ili nekome ko je zaposlen u firmi koja je solventna i nema opterecenja na platu?

Pa dobro, u Indjiji je bilo zvanicno Telenorovo zastupnistvo i tamo je radnica bila sasvim fer.
Inace, mislim da je razlog za to da sam dobio mobilni bez problema cinjenica da sam kod njih na postpejdu vec gotovo godinu dana i da zbog toga nisu radili nikakvu proveru. Naravno, da nema toga, mislim da bi bilo sasvim logicno da prioritet imaju zaposlene osobe, posto mi studenti nikada nemamo dovoljno para, a pri tome i ne zaradjujemo ;)

Nek' je sa srećom, nek' si ti pazario nov telefon i u zdravlju da te služi!

Ipak, porediti Tattoo i ~3 x skuplji Desire (te tako i tri puta veći finansijski rizik), u dva različita sistema plaćanja ("regularna" prodaja kod VIPa vs. "na rate" kod Telenora), u TRI različite firme (ovde ti pored Telenora figurira i banka) i na dva potpuno različita procesno/proceduralna sistema je gore nego poređenje baba i žaba.

Kako god, Telenor je na gubitku, jer je izgubio jednog potencijalno zdravog platišu, a VIP ga dobio. To je cena poslovne politike koju plaćaju. Mada, ja nikad ne bih uzeo Tattoo namesto Desire-a. Što nisi uzeo Desire u VIP-u? Kažu da ga imaju ...

A što se tiče poređenja sa UAE, emirat Dubai je na ivici bankrotstva, možda baš zbog olakog davanja kredita i stimulisanja potrošnje, al' čak i nezavisno od toga - "Kakvi ste vi englezi, takav sam ja Gledston!" LINK

Nazad
Vrh Dno