Modulacije zorana modlija na b202 , subota ili nedelja od 12 ili 14 beshe. Procitao sam negde da su i zapadna braca na zg101 radili istu stvar. Nije bas bilo lako uhvatiti tu stanicu (bg 202 , ovu drugu verovarno nikako) ovde.
:S:
Mislim da se zvala emisija "chip i sedam jarica", subota od 14. Ja sam tad vikende provodio na placu, i secaam se da sam sedeo u kolima, snimao na auto-kasetofon neki raspali, i posle plakao kuci sto mi ne rade igrice.
A onda sam otkrio obrenovac i predraga djenadica![]()
Pustale su ih i Modulacije a i Chip i sedam jarica
Djenadic je bio iz Lazarevca valjda. Iako se kleo da je snimao direktno iz spektruma, obzirom da je snimao samo komplete-mora biti da je lagao . Taj mora da je uposlio svakog clana familije , i snabdeo ga sa duplim dekom. Bukvalno cela Srbija+shire je naruchivala od njega. Mada sam ja docnije naleteo na lokalni Duga Soft i Nebojsu Ilica (chini mi se da sam greskom negde napisao ime Nemanja).
Tu sam snimio poslednje stvari za Spektruma : Defender of the crown, Vector Ball, Skate Crazy 1,2 ; Fox strikes back (uhh..ovo bi bas odigao) , Fernandez must die, Viaje al centro de la tierra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari