saka
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2004
- Poena
- 620
Da li ima neko ko bi mi pomogao?
Ovako, imam sapphire radeon 9600pro i problem je kod overclocka.
Naime ovo mi je druga po redu, ova ima memoriju od 2.8 a stara je imala od 3.3 i nijedna ne moze toliko da se klokuje kao na testu kod benchmark.com momaka. postizem i kod jedne i kod druge 459 za jezgro, kod 3.3 sam postigao svega 618mhz za memoriju dok je kod 2.8 666mhz(lep broj
) inace imam 2000+,gigabitekt400, 256 samsung ddr pc2700 ali mislim da to nije toliko vazno. Pokusavao sam da menjam bios ali onda sam dobio na memoriji ali mi je core mogao manje da se klokuje
pa sam vratio stavi posto mi je veci skor kada klokujem core nego memoriju. Ako neko zna gde mogu da nadjem bios od primerka kod koga moze da se klokuje oko 500 neka mi da link (nemojte onaj sa softmodovog sajta, sve sam isprobao). PS. koliko bi mi jos 256mb rama doprinelo u igrama, ponajvise u UT2003 posto mi je bootmatch skor 45fps a interesno je da je skor veci kada je ukljucen AA i AF??????????????
Ovako, imam sapphire radeon 9600pro i problem je kod overclocka.
Naime ovo mi je druga po redu, ova ima memoriju od 2.8 a stara je imala od 3.3 i nijedna ne moze toliko da se klokuje kao na testu kod benchmark.com momaka. postizem i kod jedne i kod druge 459 za jezgro, kod 3.3 sam postigao svega 618mhz za memoriju dok je kod 2.8 666mhz(lep broj