Šta je novo?

nije mi jasno! (postpaid internet u Srbiji)

bojkic

Slavan
Učlanjen(a)
09.10.2008
Poena
319
nije mi jasno kako ni jedan od operatera nema pristojnu ponudu za dodavanje Internet saobraćaja na postpaid pakete. Postoje ove Internet ponude ali ja hocu da na postojecu karticu dodam gigsbajt ili dva saobracaja ali to nije moguce ni kod jednog provajdera. A i ovo sto nude je da ti usi otpadnu. Nije mi jasno jer je ponuda za ove Internet pakete dosta povoljna, a nemaju neku slicnu ponudu za postojeće korsnike. Mislim da bi im to bilo vrlo lako da dodaju i da tako gube deo prihoda, ali oni sigurno racunaju da nateraju one kojima treba da koriste dve kartice i tako namaknu malo vise od dve pretplate.

Čudno ja sam mislio da cemo uskoro imati skoro flat mobilni net kako je bilo krenulo, kao ono prc! Izgleda da su se opet dogovorili medjusobno!

Poslednja izmena:
Da si živ i zdrav, od prošle godine ... negde tamo kad je Telenor krenuo u agresivnu priču sa Telenor Internetom (Avgust, Septembar?).

Preporuka - uzmi prvo prepaid onaj modem, pa vidi kako se ponaša (u smislu protoka) tamo gde se ti krećeš. Meni i kod kuće i u firmi sve štrika kao besno, ali ima slučajeva da pokrivenost/protok i nisu baš u reklamiranom rangu (3.6 Mbit/s).

Mada, jeftiniji ti je jedan dodatak, nego modem ...

Da si živ i zdrav, od prošle godine ... negde tamo kad je Telenor krenuo u agresivnu priču sa Telenor Internetom (Avgust, Septembar?).

Preporuka - uzmi prvo prepaid onaj modem, pa vidi kako se ponaša (u smislu protoka) tamo gde se ti krećeš. Meni i kod kuće i u firmi sve štrika kao besno, ali ima slučajeva da pokrivenost/protok i nisu baš u reklamiranom rangu (3.6 Mbit/s).

Mada, jeftiniji ti je jedan dodatak, nego modem ...

hvala... sto je najgore ja sam to proveravao na telenorovom sajtu ali mi je nekako promaklo. ne znam samo kako....

Al ovi dodaci idu samo uz par tarifa ili sam ja nešto pogrešno shvatio?

Ja koristim vec drugi mesec kao tarifni dodatak(2gb) uz tarifni paket Prenesi150, posto trenutno nemam drugih mogucnosti za koriscenje interneta. Telefon je Nokia6233 povezan usb kablom i brzina je zadovoljavajuca uglavnom do 50kb/s .
Mogu reci da sam se navuko na internet ovako se ne ustrucavam,i na telefonu da koristim internet bez razmisljanja. Ja zadovoljan dok se ne resi adsl ili wireless...

Nazad
Vrh Dno