Šta je novo?

Nije mi jasno-DIVX

• Začetnik teme Začetnik teme chowa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

chowa

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
da li kad instaliram vise codeca rade svi , ili samo onaj posljednji koji sam instaliro, da li ima veze koji je pleyer ili samo od codeca zavisi da li mogu gledati neki film , i daj molim vas preporucite mi najuspjesniji codec i pleyer(a da moze pustati titlove) jer svaki dan ih mjenjam jer jedan film moze a drugi ne, HVALA UNAPRIJED

da ne bi mislio, instaliraj divx 5.xx, xvid, ffdshow, ac3 filter i mpeg2 filter...

U principu ako instaliras divx, pa ffdshow, kod dekodiranja radice samo ffdshow jer se poslednji registrovao.

Za gledanje filmova skini poslednju verziju ffdshow i gotova prica (objedinjuje dekodere za divx, xvid, mpeg2, zvuk mp3, ac3, aac + mnogo toga jos 🙂)
Jedino ti jos preostaje dobar player - jedan od najboljih je Media Player Classic (gomila filtera, solidni titlovi), mana mu je sto pravi malo veci cpu load, tako da ako imas slabiji procesor pokusaj sa recimo bsplay, microdvd...

indigo je napisao(la):
U principu ako instaliras divx, pa ffdshow, kod dekodiranja radice samo ffdshow jer se poslednji registrovao.

Za gledanje filmova skini poslednju verziju ffdshow i gotova prica (objedinjuje dekodere za divx, xvid, mpeg2, zvuk mp3, ac3, aac + mnogo toga jos 🙂)
Jedino ti jos preostaje dobar player - jedan od najboljih je Media Player Classic (gomila filtera, solidni titlovi), mana mu je sto pravi malo veci cpu load, tako da ako imas slabiji procesor pokusaj sa recimo bsplay, microdvd...
FFDshow radi samo sliku sa divx kompresijom(sve verzije) a sa mp3, Mpeg-2 i ac3 nema veze.
Najbolje da se instalira kako je rekao Driver.

Rekoh poslednju verziju - ffdshow20030927... dekodira i zvuk.
Inace, i starije verzije ffdshow dekodiraju i xvid, pored divx.

indigo je napisao(la):

Dali ce P4 na 2.4 biti dovoljan za pustanje filmova na TV za moje ukucane a da ja pritom nesto drugo radim na racunaru ,a da pri tome ne bude sjeckanja

bobby63 je napisao(la):
...

FFDshow radi samo sliku sa divx kompresijom(sve verzije) a sa mp3, Mpeg-2 i ac3 nema veze.
Najbolje da se instalira kako je rekao Driver.
Skini poslednju verziju, malo prelistaj opcije i videces da je indigo u pravu 😉...

Evo i jedan preview necega sto tek sledi: rundll32 ffdshow.ax,configureEnc
Izgleda da ce ffdshow, u nekoj buducoj reviziji, postati kompaktno all-in-one resenje...

Nazad
Vrh Dno