Pokusavam brata da dobijem vec 2 dana na mobilni, ima 064 karticu koju je kupio pre nedelju dana u posti i sve je OK radilo ali sad kad ga zovem samo ide poruka da pretplatniku nije dozvoljeno da prima pozive, o cemu se radi, sta je zgresio ? 
drapin je napisao(la):Verovatno je njemu istekla kartica. Kad ti isteklne kredit, jos neko vreme mozes da samo primas pozive, a nakon isteka nekog roka ne mozes vise ni to...
Ustvari mislim da su sad uveli da i ako imas kredita na kartici, moras da ga potrosis u nekom odredjenom roku, inace ti se desava isto...
LuxoR je napisao(la):Samo ako si 063 imas ogranicenje do kad moras da potrosis kredit...
na 064 kada potrosis kredit imas nekih 6-8 (ne drzi me za tacan broj) meseci fore da primas pozive, a to zasto sada nec, obrati se na broj 064-789 ili idi tamo gde si kupio i pitaj ih u cemu je trip
Taj rok je 8+1 meseci.ZeeGerman je napisao(la):Koliko ja znam 13 meseci je taj rok kod 064.
U prvom postu je Sinke napisao da je sve radilo OK, znaci da je kartica aktivirana. Moguce da je uključio neku zabranu prijema poziva.Ashley je napisao(la):Ne moze da prima pozive sve dok ne napravi barem jedan poziv i tako aktivira karticu.
Joker je napisao(la):U prvom postu je Sinke napisao da je sve radilo OK, znaci da je kartica aktivirana. Moguce da je uključio neku zabranu prijema poziva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari