Šta je novo?

Nightwish - FROM WISHES TO ETERNITY

Ajde neka neko da neki LINk zaskidanje
P.S Da li je to najnoviji album

Scorpio(DDMF)! je napisao(la):
Da li neko ima ovo ili Wishmaster na ORIGINAL AUDIO CD-u?

POZ :)

Imam ja DivX FROM WISHES TO ETERNITY, ako te interesuje. Wishmaster imam na rezanom CD-u, ali zato ostale albume imam na originalu.

Kakve su ovo piratske diskusije? :)

Wishmaster, kao i sve pesme koje te zanimaju, skini uz pomoć WinMX-a i gotova stvar. Ako hoćeš, mogu da ti ga pošaljem na mail, a ti meni za uzvrat pošalji Over The Hills And Far Away...

thunderchase je napisao(la):
Kakve su ovo piratske diskusije? :)

Wishmaster, kao i sve pesme koje te zanimaju, skini uz pomoć WinMX-a i gotova stvar. Ako hoćeš, mogu da ti ga pošaljem na mail, a ti meni za uzvrat pošalji Over The Hills And Far Away...

Covek je trazio na ORIGINALNOM audio cd-u a a ne mp3 :cuss: verujem zbog kvaliteta zvuka a ne zbog textova pesaama kao neki ljudi.

pozdrav

LUC1FER je napisao(la):
...

Covek je trazio na ORIGINALNOM audio cd-u a a ne mp3 :cuss: verujem zbog kvaliteta zvuka a ne zbog textova pesaama kao neki ljudi.

pozdrav

Upravo tako, imam sve njihovo sem najnovijeg albuma (izaso je pre neku nedelju) na mp3 -u ....

POZ :)

shagrath je napisao(la):
...

Imam ja DivX FROM WISHES TO ETERNITY, ako te interesuje. Wishmaster imam na rezanom CD-u, ali zato ostale albume imam na originalu.

Ajd da se dogovorimo? :)

Baci mail azdaha1(ovaj deo u zagradi izbrishi jer je borimo protiv spama)@hotmail.com.(i ovo obrishi :) )

POZ

Upravo tako, imam sve njihovo sem najnovijeg albuma (izaso je pre neku nedelju)

O kom novom albumu pričaš??
Ovo je vest sa njihovog sajta, ali vrlo teško da su već izdali taj disk

29.09.2003 - NIGHTWISH STARTS MAKING THE NEW ALBUM
Nightwish starts practising their forth-coming album. Band will lock themselves at the studio where they'll spend about a month practising and arranging the songs for the new album. They've planned of getting 13 new songs and 1 cover ready to be recorded in Finnvox and Caverock studios. There will be studio-diary released from the studio-session on this site.

ymiljan je napisao(la):
Upravo tako, imam sve njihovo sem najnovijeg albuma (izaso je pre neku nedelju)

O kom novom albumu pričaš??
Ovo je vest sa njihovog sajta, ali vrlo teško da su već izdali taj disk

29.09.2003 - NIGHTWISH STARTS MAKING THE NEW ALBUM
Nightwish starts practising their forth-coming album. Band will lock themselves at the studio where they'll spend about a month practising and arranging the songs for the new album. They've planned of getting 13 new songs and 1 cover ready to be recorded in Finnvox and Caverock studios. There will be studio-diary released from the studio-session on this site.

Moguce da sam pogreshio... cini mi se da mi je ortak reko da mu je njegov ortak taj cd doneo pre nekog vremena.. provericu.. :)

POZ

Ma nema frke samo sam ja pomislio da sam propustio...

Pozdrav

Nightwish nije izdao nov album...

Nazad
Vrh Dno