Scorpio(DDMF)!
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.07.2000
- Poena
- 630
Da li neko ima ovo ili Wishmaster na ORIGINAL AUDIO CD-u?
POZ
POZ
Scorpio(DDMF)! je napisao(la):Da li neko ima ovo ili Wishmaster na ORIGINAL AUDIO CD-u?
POZ![]()
thunderchase je napisao(la):Kakve su ovo piratske diskusije?![]()
Wishmaster, kao i sve pesme koje te zanimaju, skini uz pomoć WinMX-a i gotova stvar. Ako hoćeš, mogu da ti ga pošaljem na mail, a ti meni za uzvrat pošalji Over The Hills And Far Away...
LUC1FER je napisao(la):...
Covek je trazio na ORIGINALNOM audio cd-u a a ne mp3 :cuss: verujem zbog kvaliteta zvuka a ne zbog textova pesaama kao neki ljudi.
pozdrav
shagrath je napisao(la):...
Imam ja DivX FROM WISHES TO ETERNITY, ako te interesuje. Wishmaster imam na rezanom CD-u, ali zato ostale albume imam na originalu.
Upravo tako, imam sve njihovo sem najnovijeg albuma (izaso je pre neku nedelju)
ymiljan je napisao(la):Upravo tako, imam sve njihovo sem najnovijeg albuma (izaso je pre neku nedelju)
O kom novom albumu pričaš??
Ovo je vest sa njihovog sajta, ali vrlo teško da su već izdali taj disk
29.09.2003 - NIGHTWISH STARTS MAKING THE NEW ALBUM
Nightwish starts practising their forth-coming album. Band will lock themselves at the studio where they'll spend about a month practising and arranging the songs for the new album. They've planned of getting 13 new songs and 1 cover ready to be recorded in Finnvox and Caverock studios. There will be studio-diary released from the studio-session on this site.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari