Šta je novo?

Nier: Automata

shin-bojan

Čuven
Učlanjen(a)
14.10.2004
Poena
925
Warning: 50mb gifs:

http://i.imgur.com/hphsNAY.gif
http://i.imgur.com/5c7dIN7.gif

Igra neko ovo mozda?
Ja sam negde na pola prvog prelaska i za sada mi je igra ok, ali ne bas toliko dobra koliko su ocene dobre.
Dobio sam vec W ending jer sam poginuo u prvih sat vremena (obratite paznju na to da igra ponovo krece od starta ako ne predjete prvog bossa).

PC verzija prilicno dobro radi na mojoj konfiguraciji (4670+R9 290), izaslo je par fixeva koji sredjuju probleme sa rezolucijom i performansama.

Za one koji nisu upoznati sa serijalom - https://www.youtube.com/playlist?list=PLw8ZooeqjOETymvvukXs7nC0GnEwzWm_v .

Izgleda da se igra prilicno dobro prodaje na pc-u:

Apparently it's a new record for SquareEnix. For a niche game and at $60 on top of that, it's one of their fastest selling games on Steam. It has even generated more revenue than any of the Final Fantasy games has generated lifetime.

sGfN5V8.png

Poslednja izmena od urednika:
Jel sam ovo na neogaf zalutao, kakvi ovo gifovi od 50MB sevaju? :p

Imamo svi brz internet valjda :D

Pratio sam igru od kako su je najavili i bas deluje super, nazalost SE povecao cenu ruskog kljuca. Ceka se popust :p

Predobra igra. Svaka joj je na mestu... gameplay je pravo osvezenje od promene prespektive do combat-a koji je super osmisljen i raznovrsnost neprijatelja npr je veliki plus, "FAR" je sredio graficke probleme u smislu rezolucije i kome treba jos koji fps vise, mada igra leti svakako. Nije graficki cutting-edge ali ima neku lepotu i stil. Ja sam je uzeo za 30e.

Nemogucnost sejva na pocetku je vrh :d Ubacili vas odma u ludnicu, gomila neprijatelja, adrenalin,epic muzika i boss fajtovi...nema idemo polako da naucis kontrole. Kupio igru, instalirao, igram pocetak i vec sam vise nego zadovoljan, prezentacija je odlicna. Posle tog uvodnog dela igra uspori ali uvek vam drzi paznju i combat nikad ne dosadi. Verovatno zbog kao sto sam rekao raznovrsnosti neprijatelja, razlicitih taktika i wep setova, light i heavy vrsta oruzja i pregrst opcija da se modifikuje kako 2B tako i Attack Pod. Stvarno je interfejs fantasticno prezentovan i pun detalja. Nekih 15 sati imam u igri za sada i stvarno je super, igra stvarno zasluzuje paznju, a kao najveci minus vidim samo grafiku. Treba patchovati oficijalno i sredite neke probleme, ne svidjaju mi se dosta jeftinih blurovanih tekstura na koje nailazim...to je najveci minus meni ovoj igri, a to i nije tako bitno realno :D

Poslednja izmena:
Neki Celavi overio ovo!Pa ajde da se proba kada se toliko hvali!

Kopiju XBOX 360 kontrolera podrzava:d

^
I "Combat Bow" uvezen sa pijace,radi ko podmazano:D

Potraži scp toolkit. Bez problema radi ds4

Probao sam scptoolkit i čekirao sve i sad mi sve USB uređaje vidi kao Dualshock 4 i ne mogu da koristim miš i tastaturu. Sad ne znam kako da uklonim to. Jedino sam pokušao system restore, ali mi prijavi grešku, a imam samo jedan restore point. Pomoć? :d

Da li si probao ds4windows? Meni je resavao probleme sa ds4.

Sredio sam problem gore, ipak sam morao novi miš da utaknem kako bih obrisao drivere. Probaću i to gore :d

Čitaj pre nego što štikliraš.

Nisam obraćao previše pažnje, nisam ni pomislio da se može desiti nešto slično tome :d Pokušaću ponovo, mada imam i od x360, valjda njega prepoznaje.

x360 pad i zaboravis na muke sa pc igrama ikad, skuplje al durorocno manje glavobolje

Ili zanemaris ovakve igre. Definitivno jednostavnije i jeftinije ;)

Ja sam nedavno nabavio xbox elite kontroler, pre toga sam od izlaska PS3 koristio DS3 na PC-u. Trebalo mi je desetak dana da se naviknem :)

Sinoć sam počeo da igram...5-6 sati bez krahova i problema. Bez FAR-a, samo Borderless Gaming. Nisam merio fps, mahom je bilo igrivo uz povremeno seckanje, slaba grafička ***. 1080p, bez AA i blura, uključen AO, texture na High. Igram sa Xbox360 kontrolerom, bez zvrčki, jedino sam morao da remapiram tastere...treba žonglirati napade, skok, evade i pucanje, mora sve da bude pri prstima, heh.

@jurodivi
Skini FAR smanji lightning na medium ima fps da ti poleti pogotovo sto kao sto si sam reko igras na slaboj grafickoj

^
Hvala ti puno za ovaj tip,sada bas lepo radi!:wave:

Odigrao do kraja. Dosta losije nego sto sam očekivao.

Ogromnih problema imam sa tezinom ove igre.

Igra je unikat. Pre par meseci sam je zapoceo,ali batalio... Sad nastavio ponovo(tacnije poceo od pocetka).

Ali bas mnogo se mucim sa protivnicima. Pre svega kad treba nekog da odbranim od napada robota... Uvek dokusure tog nekog...

Igra je neverovatno laka, jedna od najlaksih ovog tipa sto sam igrao, imas vise modula onih za povratak HPa, npr posle svakog ubijenog protivnika, plus stavis auto HP pots koje jos % vise HPa vracaju nego rucno i nema leba da ikada umres.

A to sto pominjes da stitis nekoga, mislis na onaj kvest sa paradom ? To radi u drugom prelasku, side kvestove sve mozes raditi u drugom prelasku, fokusiraj se na glavne story misije i poneke sporedne kvestove koji ti deluju lako. Kada se izlevelujes lako ces ocititi sve na mapi.

Pa da,malo sam se pogubio sta su glavne sta su sporedne misije... -.-

Nema da ih izlistam na main i side quest,bar ja nisam video...

I to sto si reko,ono sto je vezano za pricu predjem prilicno lako. Bam bam bam i cao.. ali ocito da mi ovi side kvestovi jebu u mozak.

Hvala ti!

Ja mislim da ti je main kvest na mapi kao uokvirena tacka, izdvaja se od ostalih, ne secam se sad tacno al znam da se razlikuje. Mada mapa je uzasna, nekada se bas znas pogubiti sa njom umesto da pomogne :)

Samo pilaj po prici super je. Posle ionako ides sve jovo nanovo, pa ces tada moci odraditi side kvestove ako bas zelis, ali nikada nece biti obavezni pa ako te neki smori batalis ga i vozis dalje.

I to je tacno,ali i sa te tacke crvene se pogubim jer je mapa kao sto si reko ,blagi uzas :D

Ma snacicu se,tek sam poceo,dok se uhodam 2-3 sata posle ce ide lako :D .Valjda :D

Inace,igra je brutalna. OVaj zanr je def nesto unikatno.

A muzicka podloga..jedna od najbrutalnijih ikada po meni. totalno opusta,a zapravo je bas skladna sa igrom.

Nazad
Vrh Dno