Šta je novo?

Nhl 2008

St.Sloba

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2005
Poena
620
Da li ste igrali ovu igricu? Kako vam se dopada?
Meni je sasvim OK, jedino imam problem sa Logitech Precision gamepad-ovima. Ako sa njima startujem igricu meni poludi. Sve se kreće na gore, kao da sam pritisnuo taster gore.
Ima li neko sličnih problema?
Kada startujem sa tastaturom, sve radi dobro.

Da li ste igrali ovu igricu? Kako vam se dopada?
Meni je sasvim OK, jedino imam problem sa Logitech Precision gamepad-ovima. Ako sa njima startujem igricu meni poludi. Sve se kreće na gore, kao da sam pritisnuo taster gore.
Ima li neko sličnih problema?
Kada startujem sa tastaturom, sve radi dobro.

Igra je ok,mada vrlo malo promena u odnosu na 2007.
Sto se tice gamepada i skackanja gore-dole,ja imam slican problem kada mi je ukljucen adapter za sony2 gamepad ili logitech volan,cim to iskljucim smiri se.

Meni se to dešavalo sa NHL 2007,sa ovim novim ne.Tada je patch ispravio

ljudi imam problem sa igricom :S kad je pocnem da igram uzasno mi sjecka. zaista neznam sto?
konf:dual core 2 2.13, 2 gb rama , VTA x1600 pro 512 mb? jel do drivera :S ako jeste moze li neko da mi preporuci najnovije drivere za ovu graficku.

Jel neko zna kako da se namesti igrica za widescreen ako je uopste moguce ?

Nhl 07 je jedna od igara koju sam najduze igrao, jos je imam instaliranu.Toliko sam ocekivao od novog tako da je slabo reci da sam se razocarao.Grafika,komentatori,animacije sve je bukvalno isto!Gameplay mogu slobodno reci gori,jer su verovatno pokusali da isprave neke bagove iz nhl 07(prilazak golmanu tik uz njega sa leve ili desne strane i sut daju siguran gol,sad je tu jedan nevidljiv zid od koga vam se igrac odbija, lepi golovi iz sa distance koji su nisu tako cesti u pravom Nhl pa su preterali i napravili supermene od golmana...),overall igraca je dosta nerealno uradjen,takodje igra je dosta ubrzana tako da i veliki i jaki odbrambeni igraci klizu isto brzo kao i napadaci...I za kraj zahtevnost.Na mojoj masini 07 je glatko radio na 12x10 sa max detaljima a ovaj na 1024x768 zasece ponekad a igre izgledaju totalno isto...Strasno kako su uspeli da uniste dobru igru.Pozz

Ma igra je puna bagova! Od gamepad-ova, preko interfejsa, pa sve do nemogucih golova koje je moguce dati, i sigurnih golova koji lako bivaju odbranjeni?!? Nisam igrao od '99 pa do sada, a sad sam siguran da necu da igram nhl bar do 2010, 2015 ili dok ne uzme neko drugi da ga proizvodi! KRSh

Nazad
Vrh Dno