Šta je novo?

NHL 2004... Auh!

leksa

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
31.08.2000
Poena
690
Uf, sto mi se ovo dopada kako je odradjeno. Ovo je mozda prvi ili drugi thread koji pokrecem u ovoj sobi ali morao sam da prokomentarisem.
Dakle, igra odradjena opasno, ranije dosta arkadno orijentisana, sada prilicno poradjeno na simulacijskom nacinu izvodjenja ali ne preterano da se unisti igrivost, znaci bas sa merom kako mi se cini. Grafika odlicno uradjena i animacija pokreta isto sjajno odradjena, guranje, prikucavanje igraca i nepustanje, sve sa ledom koji prsti pod klizaljkama kad se igraci zaustavljaju ili prave nagle zaokrete. Bas mi se cini veliki kvalitativni skok u odnosu na prethodnu verziju. Nisam detaljno prosao celu igru tako da ne znam sta donose svi modovi koji postoje, ali sam gameplay i sve okolo (grafika, animacija, i AI mi se cini mnogo jaci nego ranije) odradjeni sjajno. Ajde jos neko da iznese svoje utiske ako ima jos ko je probao.

igra je bruka,ali bruka
skoro ovako dobru simulaciju bilo kog sporta nisam igrao
igram je vec par sati,i odusevljen sam..

Za razliku od vas srećnika koji ste nabavili kompletnu igru (predpostavljam original), ja sam imao priliku da igram samo demo ali mi je i to pričinilo veliko zadovoljstvo.

Kako je hokej jedini sport koji zagriženo pratim, EA NHL je igra čija sam sva izdanja pratio. Retko je tu bilo pravih unapređenja, obično su u pitanju bila grafička poboljšanja, vrlo malo po pitanju AI i igrivosti. Znali su često i da naprave korak nazad (npr. sa izdanjem 2003.)

Izdanje 2004. je zaista pravi i to veeeeeliki korak napred u simulaciji ovog sporta. Ponašanje igrača, njihove kretnje kao i upravljivost su dignute na tako visok nivo da ne znam da li ga je i kada moguće prevazići.

Ako neko zna da li postoji domaći distributer koji legalno prodaje ovu igru neka podeli to saznanje sa ostalima :). Igru zaista vredi imati.

Dominik je napisao(la):
Za razliku od vas srećnika koji ste nabavili kompletnu igru (predpostavljam original)...

Imam i ja taj original :)

nhl 2004 preko lan?

Evo i ja sam malo testirao igru, dva problema odmah: prvo, komande su totalno nebulozne, u 2003 to je bilo mnogo srećnije rešeno i drugi, mnogo ozbiljnije, imam želju da naučim jednog pacera preko lan-a ko je Dany Heatley, a igra mi se tu folira ko Inzaghi. Ono "your IP address is 0.0.0.0" i kao nemam network. U čemu je fazon, jel zna neko, jel pokrenuo neko preko mreže? :confused:

Meni igra neće da radi, kako učita utakmicu, krene prvih 10 sekundi animacije i tu se zakuca(ili izbaci u win)...
Da li je neko imao sličnih problema, konfiguracija je morgan 1000, abit kt7a, mx440, ne sećam se koji su detonatori(nisam pored te mašina)...

Igra stvarno kickass :D

pozdrav

Bane® je napisao(la):
Meni igra neće da radi, kako učita utakmicu, krene prvih 10 sekundi animacije i tu se zakuca(ili izbaci u win)...
Da li je neko imao sličnih problema, konfiguracija je morgan 1000, abit kt7a, mx440, ne sećam se koji su detonatori(nisam pored te mašina)...

Pogledaj sistemske zahteve, možda tu leži odgovor:

SYSTEM REQUIREMENTS

DirectX 8.1 compatible sound card
Keyboard
Mouse

MINIMUM OEPRATING SYSTEM
PIII 700 or equivalent processor
128 MB or more RAM (256 MB for Win 2000/XP)

NHL 2004 Supports the following Video Chipsets (32MB card):

ATI Radeon 7200, ATI Radeon 7500 Series, ATI Radeon 8000 series,
ATI Radeon 9000/Pro series, Geforce 256, NVIDIA GeForce 2
(GTS, MX, Ultra/Ti), NVIDIA GeForce 3 (MX, Ti), NVIDIA GeForce 4
(MX, Ti), NVIDIA GeForce FX series, SiS 315, SiS Xabre 400 and
Matrox Parhelia.

Na osnovu onoga što si napisao trebalo bi da ih ispunjavaš, jedino što mi još pada na pamet je Internet explorer. Znam da je NHL 2003 zahtevao explorer 6 a čini mi se da se i ovogodišnje izdanje oslanja na usluge explorera.

Izgleda šašavo, ali mene leđa više ne bole. :eye:

Nhl je uvek bio bolji od fife! A sada je nemoguće dobar.
Konačno su ubacili dobre zvučne efekte (led, udarci paka o plex..)
Komande jesu malo nezgrapne ali kada se navikneš...
Očekivao sam više kamera!
Publika je strava (a moglo je i bolje)

Vidim pričate o hardverskoj zahtevnosti pa ću reći:

Radi odlično (27 do 40 Fps)na:
Celeron 1Ghz
512 Mb SD ram
GrForce 4 ti 4800

Sa full detaljima u rezol. 1024x768

Nazad
Vrh Dno