Šta je novo?

nh-c12p

kondenzator

Cenjen
Učlanjen(a)
21.09.2010
Poena
169
interesuje me da li neko ima iskustva sa gore navedenim hladnjakom NH-C12-P imam intel core i5-750 a hladnjak mi se jako svidja pa me interesuje da li bi mogao da ohladi cpu ako je malko klokovan itd.......:smoke: hvala unapred
http://www.dvhardware.net/article39657.html

dobar je :D

lol pa znam i ja da je dobar ali koliko-daj malo opsirnije... :p

ne zelis da slusas informacije iz izvora rekla, kazala :D
cekaj nekog ko zapravo ima kuler ;)
pozz

Probao sam taj kuler, ako zelis 4GHz mooooozda ces moci da ga ohladis, ali ce ti u zavisnosti od primerka procesora temperature biti oko 75-90 stepeni, bez zezanja.

Ja sam "hladio" dva i7 920 procesora sa tim kulerom i nisam uspeo da spustim sa fabrickim ventilatorima temperature ispod 80C na 4GHz bez HT-a.

Bolje razmisljaj o Megahalemu ili Zalmanu xtreme, on dolazi sa ventilatorom.

@ lucko
pa znas kako,ja sam bio zagrejan i za nhd 14 ali malo mi je skup-megahalem ne bi uzeo zato sto kosta bez vent 40 i neki euro i dok dodas ventilatore izadje te kao noctua nhd 14 koju bi uzeo pre nego megahalema,ne bi klokovao i5-750 iznad 3.6 ghz ili 3.5 ghz 24/7 jer mi je to preterivanje,sa 2.66ghz fabricki na 3.5ghz je sasvim lep klok,koristim racunar iskljucivo za gaming,tako da me sint testovi ne interesuju niti izvlacenje nekog tamo maximuma gflopsa itd sta tu sve ide sa tim....znaci-neki lep stabilan klok bez preterivanja a da se pri tom lepo hladi posto je ovaj fabricki kuler djubre...:laugh:

Onda uzmi Noctu_icu, bices jako zadovoljan sa njom do nekih 3800MHz, sasvim pristojan i tih kuler za te pare.

:wave:

ok-a voleo bi da mi jos neko napise neka iskustva sa noctua kulerima-jer mi se jako svidjaju i sigurno cu uzeti neku...ali nisam bas siguran sta je best buy jer ima par zanimljivih modela,ako neko moze nek napise kakve je temperature postizao sa klokovima na slicnom ili istom cpu kao moj ( i5-750) sa noctua kulerima ( hladnjacima) fala unapred :happy:

Evo sa Noctua NH-C14 :D i 4GHz temperatura...

Prilozi

• NH-C14.jpg
    NH-C14.jpg
    359.7 KB · Pregleda: 101
sta, posle poal kruga sa linx-om ? wau xD

evo danas mi stigao kuler ( nhc12 se14 ) i evo nekog mini rezultata-tj ja sam prezadovoljan hladjenjem :smoke:

Prilozi

• linx 3.6ghz.JPG
    linx 3.6ghz.JPG
    263.6 KB · Pregleda: 94
Poslednja izmena:
Imam ovaj kuler a uzeo sam NH D14 pa me intereuje da li moram da skidam sve ili je za sve noktue isto podnozje, mrzi me da skidam plocu i da rasturam sve jer bi bilo dobro samo da skinem hladnjak od starog i stavim od NH D14 na vec postavljeno postolje na socketu?

Imao c12p se 14 lagano hladio i5 750 na 4.3ghz doduse ploca bila maximus formula :)

Vrh Dno