Šta je novo?

Nfs2

voxy

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
609
Znam da je vec malo zastarela igra ali...

Trenutno sam na drugom nivou i sve sam trke odvozao ali su mi ostale jos one zvezdice. Nema sanse da skontam gde ja treba to da odvezem tip akoji hoce da me slika za magazin. Imam zvedu a imam i onaj mali trougao, gde treba da vozim. Znaci ocistio sam mapu od svega, nemam vise gde da se trkam a on mi ne daje novu misiju ondnosno STAGE 3.

Pojmam nema, pomagajte.

P.S. Sifre ne koristim i nemoj da mi neko govori.

Pozdrav i hvala.

P.S.S Toyota Celica Rulezzzzz

Ne postoji Toyota Celica niti misije u Need for Speedu 2 ;)

ides Escape pa world map i biras trke.

ma treba da se trkas sa onim likovima sto se vozikaju po gradu,dodjes do njega i kad mu se upale zadnja svetla ti treba nesta da pritisnes i krece trka.

kada dodjes do zvezdice i dati misiju...najlakse je da pritisnes m(mapa), izaberes misem special i activate gps i samo pratis strelicu

ps supra bato supra

Ali ona Tojota Corola ona budjava kad se nabudzi je strava. Odlicno skrece

Toga nema u Need For Speed 2 :D

Caramba je napisao(la):
kada dodjes do zvezdice i dati misiju...najlakse je da pritisnes m(mapa), izaberes misem special i activate gps i samo pratis strelicu

ps supra bato supra

Nisam znao ovo za gps, sad cu odma da probam. Hvala.

Inace da spomenem da sam na world map-u sve trke ocistio, ama bas sve. Cak sam i 3-4 skrivene trke pronasao i tu isto pobedio. Samo me jos ove zvezdice muce.

meni se 2x zbagovao da ne da nove trke iako su sve ociscene i to kad sam krenuo opet da prelazim igru...

Nazad
Vrh Dno