Šta je novo?

NFS+volan=problem

LazaNS

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
420
Stvar je u tome sto kada pokrenem NFS(bilo koji, underground1-2, ili sada most wanted) igra radi super, medjutim ako je igram koristeci volan, onda igra jako koci. Sad sam uzeo pa izmerio to kocenje, i da vis cuda, u most wantedu bez volana ima stalno izmedju 30-40fps dok kada pokrenem igru sa volanom onda imam 10-13fps, to je tri puta manje!! i igra prosto vise nije igriva. Jel ima neko ideju u cemu bi mogao biti problem, sve su novi driveri, nema nikakvih konflikta na ploci... Pored NFS sam ranije probao i colina i juiced i nije bilo takvih problema. Jedva sam cekao novi NFS, a sad ko zna zasto ne mogu da ga igram kako treba, te bih bio prezahvalan ako neko zna u cemu je problem.

Napisi za pocetak koji model volana koristis i koje drajvere za njega.

Trust FF380 Race Master, a driveri, pa najnoviji sa njihovog sitea. Neverovatno, dok ulazi u NFS dok traje animacija, ja ga utaknem, pa iskljucim itd a ono fps u toku animacije tri puta uspori kad ga ukljucim a kad ga iskljucim opet se vrati na staro, uf pa tu i ne koristi volan, nista ne razumem.

LazaNS je napisao(la):
Trust FF380 Race Master, a driveri, pa najnoviji sa njihovog sitea. Neverovatno, dok ulazi u NFS dok traje animacija, ja ga utaknem, pa iskljucim itd a ono fps u toku animacije tri puta uspori kad ga ukljucim a kad ga iskljucim opet se vrati na staro, uf pa tu i ne koristi volan, nista ne razumem.

Nece volan da se blamira u NFS-u, pa se zato odupire.. :D
Jesi probao da stavis u neki drugi USB port? Ili da skines nove drajvere za plocu...

driver je napisao(la):
Da, pro volan ko tvoj :D

E pa stvarno, ti si covjeku ko priljepak :D Ja mislim da nije napisao nijedan post na forumu da nije uslijedio tvoj. Zar ga toliko volis? :d

driver je napisao(la):
Da, pro volan ko tvoj :D

Ruuupaa do rupeeeee.... ruuupiicaaaa... tata ta tira.... tata ta tira.. :D :d
Sta fali mom volanu, bar nemam probleme sa pedalama posle pola godine.. Ali ti verovatno nemas tih problema jer sluzi za peglanje, tako da se pedale ni ne koriste.. :d :D

@LazaNs
Zanemari nase prozivke.. ;) i probaj ono sto sam ti rekao...

Ahaha, kakve pedale ? Pa te probleme su imale prve verzije DFPa i MOMOa, i vec godinu i po dana DFP nema takvih problema, a i MOMO ima nove papuchice :) Na kraju, volan ti je plastikaner master blaster :)

Vip, mi se poznajemo ako nisi provalio :) I evo jedna prichica o Lozachu :)
Vozili smo GT4, Nordschleife i naizmenichno biramo automobile, pa pravimo vremena. Vozili smo razna kola i na kraju lozach kaze, neshto mi ovo nerealno, daj da stavimo normal gume (ekvivalentno Tigru za Juga), i odabere Yellowbird Porshea iz 1985. godine sa 500ks :D Necu da pominjem koliko je to nemoguce voziti (GTR sa nekim najgorim setupom malo dete), i on se toliko odushevio kako je to realno i na ivici, a ja vozio jedno 3-4 sata, mozda sam 2 kruga sklopio :) Poshaljem mu to vreme, i opet bolje od njegovog (pre toga sva bolja bila). Eto rasprichah se, sad ce kraj radnog vremena, pa mi dosadno :)

Poslednja izmena:
vip je napisao(la):
E pa stvarno, ti si covjeku ko priljepak :D Ja mislim da nije napisao nijedan post na forumu da nije uslijedio tvoj. Zar ga toliko volis? :d

ja mislim da DRIVER-u stize sms kad BORIS postuje pa ovaj brze-bolje odgovara :d

Nije, nego sam ja plugin na forumu :) Kad si video da nisam online ? :)

Resio sam problem, i to kako. Udjem u igru sa volanom, i to skroz u voznju, a zatim ga izvucem i vidim kako fps naglo skoci, onda ga ponovo utaknem, i gle cuda fps ostade isti a volan i dalje radi. Sad je sve super. Inace meni je ovaj volan bas super, mnogo mi se vise svidja od logitecha i geniusa, ako izuzmemo momo, al to je vec prica za sebe.

Nazad
Vrh Dno