Šta je novo?

NFS Underground 2 LAN???

Twix

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
679
Nemam mnogo kredita na mobilnim da bi pretrazivao forum,a ovo kucam sa ipaq-a...
Kako da igram igru u LAN-u???
Imam 2 kompa,povezani preko switcha,i sve je OK sa mrezom (inace sam administrator na poslu :d ).
Kada startujem na bilo kom kompu server (host),kao krene i izbaci na Connecting to lobby.
U cemu je stos?
Help!!!

Stavio sam update ali nista nije pomoglo...

Ljudi,zna li neko u cemu je stos????

Ja mogu samo da ti kazem da nemam puno problema sa LAN-om. Imam 2 kompa povezana kablom. Mreza je inace gigabitna. Jednom se samo desilo da nije hteo da prodje Connection to Lobby ali posle restarta igre sve je proradilo.

Shto se LAN igre tice - nije bitno ko je host - bilo ko (tj. i klijenti) moze da kreira konkretnu igru ili da se prikljuci postojecoj. Samo da bi prikazao kreirane igre mora se otici u meni Filter game da bi se odabrao tip igre - inace nece da prikaze tj ne moze da se iskljuci filtriranje kako mi se cini. U ovom delu ponekad se zaglupi pa opet moram da restartujem igru. Nego mi se cini da ima neki problem -> uvek tamo gde sam ja kola kao da idu nekeko brze :d

I meni se zaglavljuje na tom "Connecting to lobby" (dva kompa kod kuće povezana kablom). Ne pomaže ni restart igre ni restart kompa...

Ponekad igre u LANu nece da rade ako imas dva primerka sa istim serijskim brojem.

Dva razlicita broja su u pitanju.....hm,i dalje nece...

Aj da mi neko kaze neke parametre IP configa mreze.....
Ja nisam stavio Gateway,niti DNS.....nabacio sam samo IP i SubNet u kucnu mrezu.....

Pretpostavljam da ste firewall-ove podesili... morao sam prvo u njima da dozvolim komunikaciju za igre naravno...

Hm....jesam,ali samo na laptopu,jer me je samo on i pitao.....na drugom racunaru je cutao kao mutav....

Nemoj da se cimas mnogo jer je problem u samoj igri. Update na verziju 1.1 takodje ne pomaze. Ceka se reakcija izdavaca tj. onih koji su napravili igru.

Connecting to lobby... i tako non-stop!
Ironija je sto stari underground radi samo tako u LAN-u, iako nije predvidjen za njega.

Ironija je da to izgleda meni jedinom radi...

Erlik je napisao(la):

Ništa onda, spremi sve (kokice, Fanta) da te oderemo jednu subotu :-devil-:

Erlik je napisao(la):

Ajde pliz napisi osnovne parametre svoje mreze... :wall: :wall:
Ovo bre nikako nece :mad:

U Bugarskoj, u relativno velikom Lan-u *oko 150 korisnika*, NFS2U radi odlicno...

E narode ovde se desava nesto veoma cudno. I meni se zaglavljuje na connecting to lobby i nece dalje. Probao sam restart igre i restart kompa ali nista ne pomaze. Ako neko zna u cemu je fora neka kaze ili cu ja DA POLUDIM. Dosadilo mi je da igram solo stvarno je Sh..t!!!!! :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Ne razumem se u mreze neshto extra i ne znam na koje konkretno parametre mislite. Okacicu sutra screen shotove podeshvanja moje mreze i sliku samog lobby-ja ;) .. mada sumnjam da ce to pomoci. Inace ako neshto znaci od firewallova koristim Kerio na jednom kompu a na drugom imam SP2

Poslednja izmena:
Evo podeshavanja... ne znam da li ste mislili na to. Recite ako treba neshto drugo.

Prilozi

• slika1.jpg
    slika1.jpg
    61.9 KB · Pregleda: 119
  • slika2.jpg
    slika2.jpg
    50.9 KB · Pregleda: 119
  • slika3.jpg
    slika3.jpg
    48.8 KB · Pregleda: 104
  • slika4.jpg
    slika4.jpg
    40.2 KB · Pregleda: 97
... a evo i slika iz same mrezne igre :type:

Prilozi

• LANlobby.jpg
    LANlobby.jpg
    46.5 KB · Pregleda: 95
  • LANCreationGameRoom.jpg
    LANCreationGameRoom.jpg
    56.7 KB · Pregleda: 100
  • LANingame1.jpg
    LANingame1.jpg
    67.5 KB · Pregleda: 98
  • LANingame2.jpg
    LANingame2.jpg
    85.4 KB · Pregleda: 91
Dzabe si postavio podesavenja tvoje mreze, svima nama je ispr5avna mreza.
To je izgleda do igrice, sigurno mi imamo bug-ovitu verziju ili tako lici. Ajde napisi samo preko cega si umrezen (switch, hub, ili samo preko kabla (direct connect)) :mad: :wall: :mad: :wall: :mad: :wall:

Ljudi ja sam cuo da treba promeniti neke vrednosti u server.cfg fajlu.Ajde neka neko ko se razume pogleda taj fajl pa ako provali nek javi.

Pogledao sam taj fajl. E sad meni ne pada na pamet sta da promenim. I zato pozivam Akter-a posto je on to cuo da cuje i sta treba da se promeni. Ja i dalje mislim da NFS underground 2 trazi odredjenu vrstu umrezavanja racunara. A mozda i gresim.
Akter nemoj da mislis da te prozivam ili nesto slicno ali ERLIK kome JEDINOM RADI nije nista menjao barem se tako vidi iz onoga sto je napisao.

Resenje by unknown Frenchman:
i got the same pb u have when i tried to make a lan game with another friend. My ip : 192.168.0.1, his : 192.168.0.2, both subnet mask : 255.255.255.0, and both computers in the same workgroup.
Well, no way to pass the "Connecting to Lobby" message with this configuration, and this on both pcs.

Now the solution: just on one pc (the computer which will be the server), u go to ur Tcp/Ip properties (u know, where u put ur ip address and subnet mask), and on the line below the line subnet mask, u just copy the same ip address that is put.
For example :
ip : 192.168.0.1
subnet mask : 255.255.255.0
defaut bridge(dont know if it's this word since im french, ) : nothing.nothing.nothing.nothing

becomes :
ip : 192.168.0.1
subnet mask : 255.255.255.0
defaut bridge : 192.168.0.1
Kod mene funkcionise, javite da li je resilo problem i kod vas

Poslednja izmena:
E pa bash mi je drago da vam je proradilo... Sorry Dark_Angel nisam gledao forum neko vreme jer sam bio (tj josh uvek sam) osutan i nisam pored racunara na kojima su mi NFSU2... videcu da ti moj buraz to poshalje veceras

Nazad
Vrh Dno