Šta je novo?

NFS U problem

• Začetnik teme Začetnik teme merlin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

merlin

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
649
Instalirao sam igru ali kad se startuje odradi spicu i onda se pojave tamo gde treba da ide tekst neki kvadratici, zna li neko u cemu je stvar.

merlin je napisao(la):
Instalirao sam igru ali kad se startuje odradi spicu i onda se pojave tamo gde treba da ide tekst neki kvadratici, zna li neko u cemu je stvar.

Ja sam taj problem resio instaliranjem najnovijih drajvera za graficku... (gf4ti4200)

Koju graficku imas? Jel ti ukljucen FSAA? Zna i to da pravi slicne probleme... ali da, novi drajveri, ukoliko je nVidia u pitanju bi trebalo da rese problem.

Meni na radeonu nema nikakvih problema :twisted:
Salim se. Verovatno podesavanja vezana za graficku ili drajveri. Nema sta drugo.

To mi se desilo na tri razlicita racunara na mom je graficka MatroxG550DH na ostala dva neznam. Znam da matrox nije za igranje ali u zahtevima za igru pise graficka sa 32MB. Trebalo bi da radi bar u niskoj rezoluciji. Inace ostatak je
P4 2,4
512MB RAM

E, meni se to na ATI 9200 desi kada u advanced graphic settings, pod delom 3D, compatibility isključim Z-buffer, DXT texture formats support, alternate pixel center i stavim ordered alpha dihtering method. Kada sve to ostane uključeno sve radi ok, glatko. Probaj da pročačkaš, u advanced opcijama za grafičku nešto, meni je uspelo a imao sam isti problem.

Nazad
Vrh Dno