Osnovno pitanje: u kom OS-u ???
Ako je u XP/2000 onda verovatno nema mnogo nade, ako je u 98/ME onda bi trebalo da radi...
Bas sam pre dva dana kupio doticni volan, nasao ga jeftino pa iako mi ne treba u zivotu jer imam druge mnogo bolje volane, uzeo ga da mi se nadje...

. Mogu da kazem da je sasvim solidan, barem za te pare koliko sam ga platio. U nekim voznjama, konkretno u GPL-u je cak zacudjujuce dobar, skoro bolji od mog "referentnog" volana !!!
No, tek se upoznajem sa njim, meni takodjer uopste ne radi FF u Rally Masters npr. na 2000 i ne vidim neko resenje na horizontu...
Cinjenica je da je to volan projektovan da radi u 98 i koliko god se MS trudio izgleda da ne uspeva da napravi drajvere koji ce bas potpuno da ga naprave kompatibilnim sa XP/2000. U svakom slucaju instaliraj drajvere 4.0 koje si dobio na CD-u (...pretpostavljam) i uradi ono sto kazu u manualu sa ID1...
Sheme ni ja za sada nigde nisam video, mada ne verujem da one imaju velikoj znacaja, kao i kod Logitech-a i Thrustmaster-a, mislim da je bolje da sam namestis kako ti odgovara. Konkretno kod Sidewinder-a stavis mu na Custom i podesavas sve...
p.s.
A da, sve se ovo odnosi na USB verziju, nadam se da nisi negde pokupio polovno staru Gameport verziju, jer onda stvarno nema nikakve sanse da proradi...