Šta je novo?

NFS 6 + Microsoft Sidewinder FF Wheel ==> no FF

BeastMaster

Čuven
Učlanjen(a)
24.03.2002
Poena
650
Zna li neko kako da nateram volan da radi sa foce feedback efektom u Need For Speed VI? U cmr 2 radi bez problema (što bi se reklo ispravan volan:)) ali u nfs 6 ni da čuje, a sva moguća podešavanja sam probao. Ima li neki patch ili šta već?

P.S.Postoji li neki sajt gde mogu da se skinu sheme za novije igre za ff za volan? na MS-ovom sajtu nisam pronašao, kao ni na EA sajtu..
Pozdrav:wave;

Osnovno pitanje: u kom OS-u ???

Ako je u XP/2000 onda verovatno nema mnogo nade, ako je u 98/ME onda bi trebalo da radi...

Bas sam pre dva dana kupio doticni volan, nasao ga jeftino pa iako mi ne treba u zivotu jer imam druge mnogo bolje volane, uzeo ga da mi se nadje...:) . Mogu da kazem da je sasvim solidan, barem za te pare koliko sam ga platio. U nekim voznjama, konkretno u GPL-u je cak zacudjujuce dobar, skoro bolji od mog "referentnog" volana !!!

No, tek se upoznajem sa njim, meni takodjer uopste ne radi FF u Rally Masters npr. na 2000 i ne vidim neko resenje na horizontu...:(

Cinjenica je da je to volan projektovan da radi u 98 i koliko god se MS trudio izgleda da ne uspeva da napravi drajvere koji ce bas potpuno da ga naprave kompatibilnim sa XP/2000. U svakom slucaju instaliraj drajvere 4.0 koje si dobio na CD-u (...pretpostavljam) i uradi ono sto kazu u manualu sa ID1...

Sheme ni ja za sada nigde nisam video, mada ne verujem da one imaju velikoj znacaja, kao i kod Logitech-a i Thrustmaster-a, mislim da je bolje da sam namestis kako ti odgovara. Konkretno kod Sidewinder-a stavis mu na Custom i podesavas sve...

p.s.
A da, sve se ovo odnosi na USB verziju, nadam se da nisi negde pokupio polovno staru Gameport verziju, jer onda stvarno nema nikakve sanse da proradi...

ma i ja sam ga baš iz istog razloga (relativno niske cene) uzeo juče:) jeste USB, nov je i radi pod XP-om....Ne znam da li si registrovao da u knjižici piše da su mogući problemi samo u Win98, win Me, win2k:beat: što bi se reklo pod XP-om bi trebalo da radi, ali ne radi... Probaću ga i na win 98 pa ću da javim da li radi ili ne....
pozdrav i hvala:wave;

Nazad
Vrh Dno