jazzy je napisao(la):Znam za Gigabyte GA-K8NSC939, nForce3 250, S939, FSB2000, AGP8,4xDDR400,
5xPCI, SC, LAN, 2SATA, 2PATA, RAID
Nije nForce4 ali bar "guta" CPU i VGA pa ako neko ima nekog iskustva sa ovom plocom ili ima predlog za drugu neka kaze pls 🙂
Btw, thx Dorry
Pozdrav
К'о што су ти људи овде већ рекли, ако ти је примарно играње глупо је упарити једну такву слабију графичку и један тако јачи процесор, плус што ако останеш на AGP смањује ти се могућност upgrade и кад будеш желео нову графичку што би могло да буде за који месец с обзиром шта имаш мораћеш ил' да узмеш нешто половно из серије 6x00 ил' још у горем случају да продајеш плочу коју сад планираш да купиш.jazzy je napisao(la):Posto nisam mogao da nadjem nigde ovu varijantu zamolio bih samo da mi neko preporuci plocu S939 za Athlon-a 64 3000+ Venice , naravno da ima AGP slot posto grafiku ne bi menjao (Ati 9600 XT)
Unapred zahvalan
- nForce4 je po svojoj prilici PCI-express chipset. Postoje kojekakve bridge kombinacije ali to radi jako lose. Bolje kupi onda nForce4 plocu i lepo prodaj tog Atija dok mozes jos neku pristojnu kintu da izvuces za njega osim ako nisi emotivno vezan :djazzy je napisao(la):Posto nisam mogao da nadjem nigde ovu varijantu zamolio bih samo da mi neko preporuci plocu S939 za Athlon-a 64 3000+ Venice , naravno da ima AGP slot posto grafiku ne bi menjao (Ati 9600 XT)
Unapred zahvalan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari