jazzy je napisao(la):Znam za Gigabyte GA-K8NSC939, nForce3 250, S939, FSB2000, AGP8,4xDDR400,
5xPCI, SC, LAN, 2SATA, 2PATA, RAID
Nije nForce4 ali bar "guta" CPU i VGA pa ako neko ima nekog iskustva sa ovom plocom ili ima predlog za drugu neka kaze pls
Btw, thx Dorry
Pozdrav
К'о што су ти људи овде већ рекли, ако ти је примарно играње глупо је упарити једну такву слабију графичку и један тако јачи процесор, плус што ако останеш на AGP смањује ти се могућност upgrade и кад будеш желео нову графичку што би могло да буде за који месец с обзиром шта имаш мораћеш ил' да узмеш нешто половно из серије 6x00 ил' још у горем случају да продајеш плочу коју сад планираш да купиш.jazzy je napisao(la):Posto nisam mogao da nadjem nigde ovu varijantu zamolio bih samo da mi neko preporuci plocu S939 za Athlon-a 64 3000+ Venice , naravno da ima AGP slot posto grafiku ne bi menjao (Ati 9600 XT)
Unapred zahvalan
- nForce4 je po svojoj prilici PCI-express chipset. Postoje kojekakve bridge kombinacije ali to radi jako lose. Bolje kupi onda nForce4 plocu i lepo prodaj tog Atija dok mozes jos neku pristojnu kintu da izvuces za njega osim ako nisi emotivno vezan :djazzy je napisao(la):Posto nisam mogao da nadjem nigde ovu varijantu zamolio bih samo da mi neko preporuci plocu S939 za Athlon-a 64 3000+ Venice , naravno da ima AGP slot posto grafiku ne bi menjao (Ati 9600 XT)
Unapred zahvalan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari