Šta je novo?

Nforce2 i pctv drajveri, pomoc...

ziggy

Čuven
Učlanjen(a)
06.05.2002
Poena
609
Jel zna neko koja verzija Pinnacle studio pctv drajvera radi korektno na nforce2 plocama. Imam problema sa snimanjem u Windvr-u 3 za koje sam definitivno ustanovio da su porekla drajvera, i tu nema greske. Zanimljivo je samo da mi ovi matori 5.1, rade bolje nego novi 5.5 koji desinhronizuju zvuk. Opet, ovi stari, manje su stabilni ali ispravno snimaju. Problem je samo u povremenom deformisanju zvuka koje se javlja na po 5 sekundi, gotovo da je neprimetno ali se ipak moze uociti. Jel ima neko neko resenje ili da mi da par saveta koji ce mi biti od koristi?

Ako hoćeš samo da snimaš, tj to ti je prioritet, probaj one BT wincap drajvere, samo što ti sa njima neće raditi Vision.

Probao sam, ali imam utisak da mi daju slabiji kvalitet snimka a definitivno preview izgleda mnogo bledje i ispranije u Windvr-u pa i Virtual vcr-u. A Vision mi definitivno treba, preko toga moji gledaju TV .Ipak, hvala.

probaj chris TV, meni je on dobro snimao, ali mi je bio los za gledanje, sad sam se zaglavio na sugavom visionu posto imam tu srecu da dscaler blokira sa pinnacle pctv stereo kartama....

Vrh Dno