Šta je novo?

NFOrce Entertainment site

Fik

Slavan
Učlanjen(a)
02.09.2004
Poena
304
Narode ako iko ima pojma šta je ovo, mislim kako se pristupa onim silnim fajlovima, na sajtu?

imam neki filing za osecaj da ce da se brise ovaj topic :) znas da je zabranjeno da se o tako necemu prica na ovakvom sajtu :) cccc srami se :)

Ako sam dobro razumeo, bio si na jednom od sajtova koji objavljuju .nfo fajlove koji idu sa pojedinim izdanjima. Ovo je samo .nfo koji je grupa izdala i sluzi u informativne svrhe [:)] - dakle da znas da je ta i ta grupa izdala to i to, na tebi je da se snadjes gde ces ga skinuti, mada ponekad imas link na dnu fajla ka nekoj drugoj stranici gde mozda ima i dl.

shtaps je napisao(la):
Ako sam dobro razumeo, bio si na jednom od sajtova koji objavljuju .nfo fajlove koji idu sa pojedinim izdanjima. Ovo je samo .nfo koji je grupa izdala i sluzi u informativne svrhe [:)] - dakle da znas da je ta i ta grupa izdala to i to, na tebi je da se snadjes gde ces ga skinuti, mada ponekad imas link na dnu fajla ka nekoj drugoj stranici gde mozda ima i dl.

Hvala, meni neupućenom! Mada da imam bolji internet (konekciju) ne bih ni spavao. :crash:

Vrh Dno