Ima Asus A7N8X u standardnoj i DeLuxe izvedbi.Šta od nForce 2 ploča može da se nabavi kod nas?
Ne znam cene u maloprodaji, za dalju prodaju se krecu od 125 do 170 evra (deluxe).Ok, ali gde, pošto?
Nedjo je napisao(la):Imas MSI-a i "cudesnog" EpoXa!
Valjda ce uskoro i Abit i Apogy Chaintech... i to bi bilo to!
I ja da ponovim Veljino pitanje... kao i da pitam kojih sve verzija ima (onih bez integrisane grafike, znaci 8RDA serija)?Velja je napisao(la):Gde ima Epox-a, posto?
Pa ako mislis na nForce2 onda ces trenutno naci samo modele BEZ IGP. Ja sam kod nas video samo ASUS A7N8X Deluxe (koji imam i ja) u BP. www.bpcomp.co.yuCAR je napisao(la):I ja da ponovim Veljino pitanje... kao i da pitam kojih sve verzija ima (onih bez integrisane grafike, znaci 8RDA serija)?
Ne, mislio sam bas na EPoX-ove modele iz 8RDA serije... znam da ih ima vise.TazDeVil je napisao(la):Pa ako mislis na nForce2 onda ces trenutno naci samo modele BEZ IGP. Ja sam kod nas video samo ASUS A7N8X Deluxe (koji imam i ja) u BP. www.bpcomp.co.yu
A vi ostali samo "ima ovo, ima ono..." Ali GDE???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari