Šta je novo?

NFC Tag cip/nalepnica

Hvala na iscrpnom odgovoru,sada bar znam šta da kupim.Doduše bio sam malo nestrpljiv,ove nalepnice iz Mikro princa rade tj mogu da se upare,ali mi nisu baš zgodne pa ću tražiti privezak.Kuca mi otvara komarnik na ulaznim vratima pa sam bravu stavio na njega,pa u nekom trenutku izigrava i pravu bravu :)

Jedan biser koji moze da vam se desi na 125hz tagovima ako treba da se promeni broj rucno sa boljim uredjajem koji ima upis a kloniran je prethodno sa onim plavim sto je samo 125hz i nece da prodje upis novog koda.Treba vam i taj jeftin uredjaj i taj uredjaj koji podrzava upis koda i jos jedan prazan tag
Ako bolji uredjaj izbacuje EWID 125 KHz Error writing treba da isprogramirate na tom uredjaju prazan tag na broju koji je potreban preko tastature i onda u njega upisete i uzmete plavi uredjaj i uradite read i posle toga write na taj problematicni tag sa plavim uredjajem i posle sa ovim boljim proverite jel ubacen kod koji treba.
Jedino sto ne znam jel mora bas plavi kojim je prvobitno kloniran tag ili moze bilo koji to nisam uspeo da ispitam posto nemam jos jedan uredjaj

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno