Šta je novo?

nf7-s vs. live! 5.1

lazy_panther

Čuven
Učlanjen(a)
21.07.2003
Poena
604
interesuje me da li je integrisana zvucna na abitu u rangu live-a 5.1? nesto me zeza live!, a vidim da je ova zvucna na ploci napucana sa soundstormom i ostalim budzevinama, pa reko - da maknem live-a, ako mi vec ne treba... (ono, ne bavim se zvukom...)
fala!

Ne znam sto te zeza live, probaj da sredis ako nekako mozes.A ruku na srce meni bolji zvuk daje live doduse nisam mnogo ni probao zvucnu na ploci nevolim integraciju pa to ti je.A i mislim da srce resurse od cpu sto mi se nikako ne svidja (mada nebi da se kunem u to).

pa evo u cemu je problem (koji mi se sporadicno desavao i na staroj ploci - msi kt3 ultra), u par igara (kolin3...) zvuk mi pucketa, na momente prelazi u sustanje, i sl... drajveri su oni iz xp-a, disejblovao sam zvucnu na ploci... ovo isto sam iskusio i na staroj ploci, a tada sam imao instalirane drajvere za live-a, opcija "install drivers only", bez onih zezancija... ebem li ga...
a za resurse... pa, ako ce da mi zvucna pojede Bartona i HyperX, onda... vala, neka joj... :)

lazy_panther je napisao(la):
pa evo u cemu je problem (koji mi se sporadicno desavao i na staroj ploci - msi kt3 ultra), u par igara (kolin3...) zvuk mi pucketa, na momente prelazi u sustanje, i sl... drajveri su oni iz xp-a, disejblovao sam zvucnu na ploci... ovo isto sam iskusio i na staroj ploci, a tada sam imao instalirane drajvere za live-a, opcija "install drivers only", bez onih zezancija... ebem li ga...
a za resurse... pa, ako ce da mi zvucna pojede Bartona i HyperX, onda... vala, neka joj... :)

To sustanje meni se javlja samo u igri Pirates of the Caribbean KD7-E i live5.1 i mislim da je do igre same a ne do masine, pogotovo ako su u pitanju portovane igre sa PS2 ili xbox-a.

jes vala, i kolin je sa konzole... izgleda da je to... fala vi na odgovori...

kjgkreek je napisao(la):
Ne znam sto te zeza live, probaj da sredis ako nekako mozes.A ruku na srce meni bolji zvuk daje live doduse nisam mnogo ni probao zvucnu na ploci nevolim integraciju pa to ti je.A i mislim da srce resurse od cpu sto mi se nikako ne svidja (mada nebi da se kunem u to).

ZA STARTERA:
probaj sa novim SB 5.1 driverima za XP

ZA OSTALE:
da li postoji nacin da se ukine Sound Storm?!??
:S

crullick je napisao(la):
...

ZA STARTERA:
probaj sa novim SB 5.1 driverima za XP

ZA OSTALE:
da li postoji nacin da se ukine Sound Storm?!??
:S
Pa naravno! Idi u BIOS i iskljuci zvuk!

Ako vec imas i NF7-S i Live 5.1, najbolje je da sam probas, jer ces sigurno dobiti potpuno razlicite odgovore.

Npr, kada sam uzeo NF7-S nisam se ni setio da probam integrisani zvuk dok negde na netu nisam video koliko ga ljudi hvale, i posle probe sam momentalno shutnuo Live 5.1. :happy:

lazy_panther je napisao(la):
Stavi kvalitet umesto Goog na Best, vise nece "pucketati"

Nazad
Vrh Dno