Šta je novo?

NF7-S i BArton modifikacije

• Začetnik teme Začetnik teme Codex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Codex

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2002
Poena
619
Pa interesuje me sta postoji od modifikacija za gore pomenutu gospodu. DAli je moguce otkljucati Bartona i dali radi onaj trik sa zicama na Bartonu?

E mene stvarno zanima sto se ovako postavljate prema moji threaovima? Ispade da nikome nije jasno sta me zanima ili vas stvarno mrzi da odgovorite????? Pa evo onda ovako: KOji kompjuter da kupim onaj za 3000 eur ili za 4000 eur? :d ...posto vidim da su takvi aktuelni...

Evo da ti odgovorim zasto ti niko ne odgovara. Postavio si pitanje koje ako nije 1000 puta napisano onda nije ni jednom, uzmi malo prelistaj stare topice i nacices odgovor na tvoje pitanje. Velikoj vecini je dosadilo da svakih 5 dana ponovo dogovara na ista pitanja mesto da ovo bude forum gde mogu ljudi koji se razumeju u racunare razmenjuju svoja znanj, produbljuju ih i sire, ovaj forum se pretvara u savetovaliste i oni koji znaju daju savete onima koji ne znaju i to najbanalnije odgovore po milion puta, mesto da ti koji ne nzaju uzmu i citaju i povecavaju svoje znanje oni ocekuju sve na gotovo. Eto to ti je sustina.

kjgkreek je napisao(la):
Evo da ti odgovorim zasto ti niko ne odgovara. Postavio si pitanje koje ako nije 1000 puta napisano onda nije ni jednom, uzmi malo prelistaj stare topice i nacices odgovor na tvoje pitanje. Velikoj vecini je dosadilo da svakih 5 dana ponovo dogovara na ista pitanja mesto da ovo bude forum gde mogu ljudi koji se razumeju u racunare razmenjuju svoja znanj, produbljuju ih i sire, ovaj forum se pretvara u savetovaliste i oni koji znaju daju savete onima koji ne znaju i to najbanalnije odgovore po milion puta, mesto da ti koji ne nzaju uzmu i citaju i povecavaju svoje znanje oni ocekuju sve na gotovo. Eto to ti je sustina.

sve je to meni jasno i znam da je o tome vec bilo reci ali netrazim od nikoga da mi objasni postupak samo da kaze da ili ne. Ama bas mi nista neznaci ako mi neko kaze e skontao sam na Batrone L23 mod ako meni neko nepotvrdi da ja sam to radio i radi ili sam sprziooo. O modifikacijama za NF7-s osim tuning biosa sam pronaso i mislim Acin test NF7-S iz mog ugla. PRicalo se mnogo i o otkljucavanju Bartona neki kazu da neki ne ali niko da kaze da zato sto sam probao ili obrnuto. Kakam se na poluinformacije! Mislim da je mnogo vece smaranje nekom objasnjavati nesto vezano za procesor ako on nerazlikuje Intela od AMD a takvih i slicnih postova ima gomilu. E sada ako je takva situacija ja cu prelistati svega 5 stranica u jednom postu o L12 modu i verovatno nista konkretno saznati.

PS I ja i drugi ovde i dgrugde su imali informacije koje su dobijali od nekih apsolutno netacne koje su i oni od nekoga culi ali nista sigurno.

Nazad
Vrh Dno