Šta je novo?

NF7 i problem sa USB

Milos13

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2003
Poena
619
Imam NF7, kada ubacim USB misa (Logitech naj jeftiniji, crni, ne znam mu oznaku) u USB prikljucke koji su integrisani na ploci, nece da radi, a kada ubacim u one dodatne koji se kace na plocu radi sve prefekno. Znaci gore nece da ga nadje uopste. Jel ima to neke veze sa USB2.0?? :trust:

POZDRAV

Milos13 je napisao(la):
Imam NF7, kada ubacim USB misa (Logitech naj jeftiniji, crni, ne znam mu oznaku) u USB prikljucke koji su integrisani na ploci, nece da radi, a kada ubacim u one dodatne koji se kace na plocu radi sve prefekno. Znaci gore nece da ga nadje uopste. Jel ima to neke veze sa USB2.0?? :trust:

POZDRAV

Ja imam Logitech bezzicnog misa na istoj ploci. I meni nije hteo da radi dok nisam sa CD-a koji dolazi uz plocu instalirao usb2.0 drivere. Pokusaj.
Pozdrav

Na disku mi kaze da instaliram service pack1 kada kliknem na usb2.0 driver, a ja to vec imam.

da, da moras da imash SP-1 instaliran da bi koristio 2.0

ako nemash instaliraj obavezno!!!!

sto se misa tice ako je optical (onda je to varijanta B58 oko 800-900 din) crni dolazi kao USB (on je USB1.0) ali moze i kao PS2 pa vidi prvo da li mis radi!!!

Milos13 je napisao(la):

POZDRAV

Imam isti ovaj problem na ABIT KD7-E, posle jednog flashovanja USB-ovi na ploci vise ne rade, problem sam resio tako sto sam stavio ona dva dodatna USB-a puta dva i vise nista ne prikljucujem na backpanel :crash:

Nazad
Vrh Dno