Šta je novo?

Nezvanicna slika r423

A otkud ti to da ce NV40 imati dva konektora i cemu bi to sluzilo? Lakse je, a i jeftinije na samoj ploci izvesti vod koji ce sa istog konektora napajati to sto bi napajao taj drugi. Mislim da je to neka dezinformacija koju je smislio neko ko se ne razume bogzna u elektroniku, a hteo bi malo da pljuje po NV

Edit: Naravno, jedna od poenti PCI Express-a i jeste bilo da moze da napaja kartu preko slota, da bi se eliminisala potreba za dodatnim konektorima

Poslednja izmena:
Pogledaj XGI ima dva konektora?

Procitaj ovaj gore nick...autor ima u rukama karticu ali je sve jos uvijek NDA i fino kaze da ima dva konektora, i komentar da ljudi spreme 500W PSU.
Stvar je u tome sto ce i sa PCI Expressom NV4x imati jedan konektor...
Eventualno ce r420 AGP verzija imati samo jedan konektor, mozda ni jedan...
ATI koristi low-k, NVIDIA ne...Pogleda Radeon 9600XT, nema konektora. Ali GFX 5700Ultra ima.

Freak, zao mi je sto moram da te razocaram, ali nV40 ce biti mocniji GPU od R420 / 423, whatever 🙂

Nema dileme 😉

pozdrav

byMaX je napisao(la):
Freak, zao mi je sto moram da te razocaram, ali nV40 ce biti mocniji GPU od R420 / 423, whatever 🙂

Nema dileme 😉

pozdrav

Vrlo verovatno da je tako. Ostaju tu samo 3 pitanja. Koliko ce tona vafera da potrose za jedan valjan primerak GPU-a, koliko ce da kosta karta, i koliki akvarijum ce to da ladi??? 😀 😀

To ih prosto ne zanima, resili su da se vrate po svaku cenu. Ocigledno slava nema cenu.

Koji je mocniji GPU to jos ni ptice na grani ne znaju 🙂
NVIDIA apsolutno nema ideju sta ATI sprema, ni obrnuto, a ponajmanje mi. Sve je ovo nagadjanje...

Mozda ti ne znas, Freak, ali Maxove procene i cene su vec legendarne. 😀

Maxo, prvo skocis, pa kazes hop :d.

Ma, to sto ste vi voone pa ne pratite ovu granu it industrije, vas je problem. Videcu vas posle testa nv40, sa zadovoljnim osmehom...

Ovakav post citam treci put. Valjda ce biti treca sreca za nV a i za nas🙂
Max, mi te volimo🙂

Pa ako je Nv40 zaista NV45 onda je stvarno red da bude nesto od toga... 😀

nV45 je PCI EXpress verzija nV40.

2 Broz - naravno da ce biti nesto od toga!

[Mancha] je napisao(la):
A otkud ti to da ce NV40 imati dva konektora i cemu bi to sluzilo? Lakse je, a i jeftinije na samoj ploci izvesti vod koji ce sa istog konektora napajati to sto bi napajao taj drugi. Mislim da je to neka dezinformacija koju je smislio neko ko se ne razume bogzna u elektroniku, a hteo bi malo da pljuje po NV

Edit: Naravno, jedna od poenti PCI Express-a i jeste bilo da moze da napaja kartu preko slota, da bi se eliminisala potreba za dodatnim konektorima
Ovo za konektore nije dezinformacija!
PCI Express je smisljen zbog neceg drugog, a ne zbog toga da bi napajao karticu sa dovoljno struje!
Poz
Nedjo

Da, PCI Express bi zaista trebalo da donese mnogo toga vise nego cist x16 protok. Dvosmerna komunikacija, npr. - sto otvara mogucnost da GPU konacno pomogne CPU-u i u finalnom renderu, recimo. Otom, potom, kazem.

Nedjo je napisao(la):
Ono nisu slike R423! 100%
U svakom slucaju R420 ce imati jedan naponski konektor... manje od NV40! 😉
Taj jedan viska, naponski molex konektor napaja jos onih 65 miliona tranzistora viska u NV40. :d

byMaX je napisao(la):
Nema dileme 😉
pozdrav
To su isto govorili i Williams i Mclaren, a sad ne mogu ni pola trke da izdrze. Naravucenje - cek' bre Max da vidimo sta ve da bidne! 😛

byMaX je napisao(la):

Nema dileme 😉

pozdrav

:sceptic: :sceptic: 😀 😀
Hahaha.....kakva odvala...hahaha....ulepso si mi dan!!! :d :d

Milan82bh je napisao(la):
:sceptic: :sceptic: 😀 😀
Hahaha.....kakva odvala...hahaha....ulepso si mi dan!!! :d :d

Ti verovatno mislis da si faca sto prozivas Maxu i sto ces imati X800P prvi u gradu😉

Broz je napisao(la):
Ti verovatno mislis da si faca sto prozivas Maxu i sto ces imati X800P prvi u gradu😉

Pa reci,jer nije lupio? :d
Uostalom videcemo cim mi bude stigao okacicu slicice,cisto malo da uzdrmam "Top 10"!!! 😛

E bre Milane, da te nepoznajem rekao bih da imas 10god.
Ponasaj se maaalkice skladnije godinama. Kako mrizm te klinacke fazone "ATi rulaaaja, nema sanse ovo nemas sanse ono" ... 'ce da vidimo sve, opusteno. Ni ti nisi video realne rezultate nv40, strpi se (ja cu ih uskoro videti a i mucicu je malo 😀 ).

A neko ovde vec zna realne rezultate nV40, sa FW 60.60 😉

MAD_MUzzY je napisao(la):
E bre Milane, da te nepoznajem rekao bih da imas 10god.
Ponasaj se maaalkice skladnije godinama. Kako mrizm te klinacke fazone "ATi rulaaaja, nema sanse ovo nemas sanse ono" ... 'ce da vidimo sve, opusteno. Ni ti nisi video realne rezultate nv40, strpi se (ja cu ih uskoro videti a i mucicu je malo 😀 ).

Drasko....prijatelju,budi realan!Pa Ati uvek izbaci za generaciju jacu karticu.
Evo npr. ja sam realan,kad je Nvidia izgacila FX5900ST ja sam se toliko iznenadio kvalitetom doticne da sam je zamalo uzeo(na test 😛 :d )!
Kad mi bude stigao X800PRO pozvacu te da dodjes da je vidis,pa posle da pricas po Cuburi kako si video "babarogu"! :d :d :d

Milan82bh je napisao(la):
Drasko....prijatelju,budi realan!Pa Ati uvek izbaci za generaciju jacu karticu.Evo npr. ja sam realan,kad je Nvidia izgacila FX5900ST ja sam se toliko iznenadio kvalitetom doticne da sam je zamalo uzeo(na test 😛 :d )!
Kad mi bude stigao X800PRO pozvacu te da dodjes da je vidis,pa posle da pricas po Cuburi kako si video "babarogu"! :d :d :d

Brate, kazi da se salis za ovo?

ps. Muzzy ce da dobije na probu i nV40 i X800 mnogo pre nego sto je ti dobijes
😀

byMaX je napisao(la):
Brate, kazi da se salis za ovo?

ps. Muzzy ce da dobije na probu i nV40 i X800 mnogo pre nego sto je ti dobijes
😀

Jel smes i ti da se kladis da cu I. imati X800?
Kokos je prvi "neverni toma" izgleda da ces ti biti drugi,koji ce takodje izgubiti opkladu!!! 😉

Milane, podseticu te samo na pricu sa jednog drugog foruma u kojoj si se hvalio Skoda Fabiom WRC i na kraju okacio slike navodno tvog auta a na kraju se ispostavile da su slike sa jednog hrvatskog sajta i da vlasnik automobila uopste nisi ti (sto je mail-om sa sajta i potvrdjeno).

SnakeEyes je napisao(la):
Milane, podseticu te samo na pricu sa jednog drugog foruma u kojoj si se hvalio Skoda Fabiom WRC i na kraju okacio slike navodno tvog auta a na kraju se ispostavile da su slike sa jednog hrvatskog sajta i da vlasnik automobila uopste nisi ti (sto je mail-om sa sajta i potvrdjeno).

Ako se malo bolje budes setio ja sam se izvinio javno na dezinformaciji(HL2)!
A sto se fabije tice.....ja je vozim vec 2. godine,samo naravno nije WRC jer to ne postoji!Ono sto sam se za*ebavao je bila zvaka za ludaka kakav je sigurno i forum bio i ostao!

poz

Nazad
Vrh Dno