strahinjas
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.02.2005
- Poena
- 345
U principu budzet nije problem i otvoren sam i za druge predloge. Dobra kamera je pozeljna, dual sim takodje.
Ideas?
Ideas?
Inače taj softver je baš sitnica i neprimetan, dok je razlika u ekranima tolika da note ima ekran iz spejs šatla a na nexusu je crno beli.
Sad staklena leđa više nisu mana u odnosu na aluminijum?
Stereo zvučnici koji pucaju ka tebi nisu prednost u odnosu na prcvoljak koji svira u stranu?
Jeste da sam temu nazvao 6p ili n5, ali sta mislite o 1+2 mada vidim da ga je na oglasima nemoguce naci. Ima jedan oglas u bg ali je cena bas bas paprena i skroz neopravdana. g4 ne biste uzeli u razmatranje uopste?
Ali pazi prednost je hardverska navigacija.
Meni je to na primer minus,0 opcija za prilagodjavanje.
A ono elipsasto home dugme je tek ruglo neopevano. . .
Koje još argumente?Hehe nema argumenata pa ajde da spomenemo ono što niko nije spomenuo
Dosta mu je pala cena poslednjih dana. Sigurno ces dobiti fluidan rad,perverzan izgled ali ne toliko dobru bateriju i kameru.Steta sto je htc one m9 toliko fejlovao, bas dugo nisam imao htc, jos od sensation xl.
Koje još argumente?
Vojkan ti je rekao za staklo,zvučnike i softver, ja za bateriju i ekran, ali za sve ti imaš odgovor i opravdanje.
Nema s tobom kraja raspravi.
Nije mi presudna ali ga bas ispljuvase youtuberi. Ne kazem, ne treba im verovati nego radije treba cuti neko iskustvo iz prve ruke... cackao sam ga nesto minimalno kod operatera i sta znam, deluje ok manje-vise.
Pišeš kao da ti kupuješ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari