Šta je novo?

Nexus 5 vs LG G2

Jabla

Poštovan
Učlanjen(a)
24.07.2014
Poena
60
Poštovani korisnici foruma,
Potreban mi je savet u vezi kupovine mobilnog telefona. Izbor se suzio na ova dva modela. Više mi se sviđa vanilla Android u odnosu na LG-jev UI. Interesuje me koji od ova dva uređaja ima bolji zvuk kao i kako se oba uređaja nose sa SanDisc Sansa Clip + pleyerom.
Koji uređaj ima veću autonomiju? Kakve mane imaju i jedan i drugi uređaj? Koliko ima smisla stavljati Custom Rom-ove na ovakve "zveri". Da li je moguće skinuti ovu nalepnicu sa IMEI brojem (slike u prilogu)?
Takođe koliko memorije preporučujete?

Prilozi

• Google-Nexus-5-Back.jpg
    Google-Nexus-5-Back.jpg
    729.3 KB · Pregleda: 156
  • dizg.png
    dizg.png
    100.9 KB · Pregleda: 184
Da li si ti video novi, svuda hvaljeni, LG UI sa G3 telefona ? - Nisi, čim kažeš da ne voliš ;)
Zvuk isti, baterija mnogo bolja na G2, a nalepnicu sa IMEI brojem je naravno moguće odlepiti ...

Ako ti je na prvom mestu klot Android onda je definitivno Nexus 5 za tebe ...

Poslednja izmena:
Moram da priznam da nisam video taj G3 UI. Da li taj UI ide na G2 model? Nisam gadljiv na promene ROM-ova ako je to od nekog značaja.

Poslednja izmena:
Kad su izasli g2 je bio dosta bolji. Ali sa svakim updatom nexus mu se sve vise priblizava. Po nekoj mojoj logici(koja opet ne mora da bude tacna) nexus bi trebao da dobije vise update-a.

Ma da opet, meni je g2 mnogo lepsi nego n5, plus monstruozna baterija. Ja bih ipak isao na g2

Nazad
Vrh Dno