Šta je novo?

news

kdejan

Čuven
Učlanjen(a)
21.08.2002
Poena
630
Sa kog sajta sem sa googla mogu da saljem poruke na news, posto ovaj glupi Verat ne dopusta slanje?

Probaj news.neobee.net, mislim da oni dozvoljavaju postovanje za korisnike Verata.

Marko37 je napisao(la):
Probaj news.neobee.net, mislim da oni dozvoljavaju postovanje za korisnike Verata.
Nece :(
Nije mi jasno zasto vise ne mogu sa googla da saljem poruke, pre je moglo bez problema?

Ah da, poledaj http://news.cis.dfn.de/ kao univerzalno rešenje... Samo nemoj da pokušavaš da spamuješ preko tog servera.

Poludecu vise od ovog newsa. Danas sam primetio da se i poruke poslate sa ovog sajta, odnosno njihovog news servera ne vide na domacim news serverima. Naime, i poruke poslate sa google, i poruke sa news.cis.dfn.de se vide ali samo na google groups ili na serveru ovog sajta. Ne znam u cemu je problem. Da nisu mozda postavljeni neki filteri koji onemogucavaju slanje poruka sa stranih servera?
Posto sam ovu pojavu primetio tek danas, interesuje me da li je neko od onih koji redovno prate desavanja na newsu slucajno primetio moje dve poruke u vezi parfema na yu.oglasi?
Koji provajderi imaju normalan news server koji omogucava slanje?
Da li ima neko kome ne bi predstavljalo problem da zajedno za svojim porukama posalje i moje tri 2+3+1KB jednom u dva, tri dana? Ako ima neko neka se javi na [email protected] pa da se dogovorimo, bio bih mu zahvalan...

Da, poslednje tri nedelje nema razmene izmedju naših news servera i stranih. Tj. ima, ali samo u jednom smeru - ka strancima.
Ne znam u čemu je problem, ali naši provajderi inače ne obraćaju puno pažnje na news servere sve dok im neko na to ne ukaže pažnju.
Ako hoćeš da ti prosledim poruke na news koje nisu komercijalne prirode, javi mi se.

Pa u tome i jeste stvar, poceo sam da se bavim prodajom parfema, pa bi s vremena na vreme trebao da posaljem neki oglas, znaci komercijalni... :(
Na kom si provajderu?

Nazad
Vrh Dno