Šta je novo?

New Universe PDP100 i naša slova

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Kupih juče DVD Player New Universe PDP100. Prvenstveno sam ga uzeo radi dimenzija jer je veličine nešto veće od kutije za CD, ima slot a ne ladicu plus može da stoji uspravno. Jedva sam ga namestio da pušta titlove jer sam skapirao da ima srt fajla mora da bude identično imenu avi fajla ali javio se novi problem, umesti naših slova (ć,č,ž,đ) i slično stavlja ?. Ne znam da li je iko imao iskustva sa ovakvim stvarima i kako ih je rešio. Što se tiče ubacivanja firmwera, to otpada jer on ne može nikako da se poveže sa kompom

Kupih juče DVD Player New Universe PDP100. Prvenstveno sam ga uzeo radi dimenzija jer je veličine nešto veće od kutije za CD, ima slot a ne ladicu plus može da stoji uspravno. Jedva sam ga namestio da pušta titlove jer sam skapirao da ima srt fajla mora da bude identično imenu avi fajla ali javio se novi problem, umesti naših slova (ć,č,ž,đ) i slično stavlja ?. Ne znam da li je iko imao iskustva sa ovakvim stvarima i kako ih je rešio. Što se tiče ubacivanja firmwera, to otpada jer on ne može nikako da se poveže sa kompom

Pa, ubacivanje firmwarea ne mora da ide preko kompa (najcesce i ne ide). Nadjes firmware za taj uredjaj, narezes na cd, ubacis u uredjaj i ...:) to je to.

SAMSUNG KUCNI BIOSKOP HTTX35 + SAMSUNG LCD TELEVIZOR LE32A330J

Pozdrav svima.Nedavno sam kupio SAMSUNG KUCNI BIOSKOP HTTX35 .Sistem je odlican,prezadovoljan sam,trenutno je povezan na samsungov crt televizor a u planu mi je kupovina SAMSUNG LCD TELEVIZOR LE32A330J.

1.Kako da resim problem sa fontom,kako se ubacuje firmware u Samsung DVD,i gde da ga skinem?

2.Kako da povezem 5.1 sistem sa LCD TV Samsungom,tako da kada gledam tv(tv program)da zvuk sa tv ide preko sistem 5.1,koji kablovi itd.Znaci,izvinite na pitanjima ali potpuni sam laik

Hvala unapred

http://www.eltim.rs/proizvodi.php?artikal=HTTX35&grupa=&pgrupa=
http://www.eltim.rs/proizvodi.php?artikal=LE32A330J&grupa=T&pgrupa=

Pa, ubacivanje firmwarea ne mora da ide preko kompa (najcesce i ne ide). Nadjes firmware za taj uredjaj, narezes na cd, ubacis u uredjaj i ...:) to je to.
Da to sam pretpostavljao još kad bi bilo firmwera, ali nažalost nema

Poslednja izmena:
Vrh Dno