Šta je novo?

New Union

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX

New Union is an upcoming third-person role-playing game set in an alternate historical reality in Russia, being developed for the PC. Scheduled for release in 2013, the title is set in an open world free for you to explore. You play as a Soviet officer traversing through a post-nuclear Russia while attempting to survive anomalies, mutants and other diverse enemies

Slike

7ulbZ.jpg

XrM9s.jpg

q9K0c.jpg

v88CN.jpg

26wHJ.jpg

http://novysoyuz.ru/

Mislim da je vise po ugledu na Fallout. Ali poredjenja sa stalkerom su neizbezna, sto nije lose u svakom slucaju...

Nadam se samo da nece biti prebagovit. :p

Inace mi deluje odlicno.

Poslednja izmena:
Kad ne znaju za postojanje drugacijeg :)

Kako ne znaju, pa gledaju i oni americke filmove :D

Inace, igra deluje zanimljivo, fallout sa okruzenjem stalkera, cool :p

Ovi Rusi znaju samo 1 tip okruzenja da prave...

Pa to je njihovo realno urbano okruzenje 20-30 god posle neke nuklearne katastrofe. Mogu da se nadju dokumentarci na youtube o predelu oko Cernobila koji sada bas tako izgledaju.

[YOUTUBE]JVf6nclRTXw[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Potpuno je normalno da igra izgleda onako kako bi trebalo da izgleda vreme i prostor u koji je smestena ne znam sta ste ocekivali...Unreal? Kompaktne minijature sa spucanim bicepsima koji razvalju rocket luncherom po mapi...fuj...i treba ovako da izgleda, ako moze jos realisticnije to bolje, obavezno na ruskom audio i koriscenje ruskih oruzja jer MESTO RADNJE JE U RUSIJI!
Kao sto ne ocekujete ruse u falloutu ne bih u ovakvoj igri voleo da vidim ni a od amerikanaca, ukoliko story line ne kaze drugacije...

Nazad
Vrh Dno