Šta je novo?

New Phone Nokia 3230

Masterchief

Čuven
Učlanjen(a)
31.12.2003
Poena
619
Ovako došlo vreme da se menja stari 7650, i gotovo sam bio ubeđen da neću imati love da mi sledeći telefon isto šljaka pod symbian-om (3650, i 3660 ne bi uzimao ni u ludilu). Bio sam gotovo odlučio da ću uzeti ili SE K700i, ili Motorola E398. Kad odjednom mi drugar ponudi Nokia 3230 polovna, uvezena iz nemačke (neki njegov ortak kupio 5-6 komada istih takvih), za 150e, odma' sam promenio mišljenje, ali me interesuje da li je 150e realna cena i kakva su vaša iskustva sa 3230, pošto mi se 7650 pokazao kao extra dobar telefon (bukvalno je neuništiv). Gledao sam ovde na forumu, da su 3230 user-i imali raznih problema, ali da su ih rešili flash-om firmware-a, mada koliko sam razumeo to su telefoni namenjeni China-ese tržištu, da li je bilo problema i sa onima namenjenim Detschland tržištu? Unapred hvala. Ajd' odoh sad da se spremam treba da se ide na doček (iako imam osećaj da će biti bad) Srećna Nova Godina, i praznici. :bottle: :bottle: :bottle: :bottle:

Ako su ti problemi reseni novijim softverom onda ne vidim zasto bi se dvoumio ako imas taj nova,ali sad se opet javlja dilema,ako imas 150 za taj telefon sto nebi skupio jos 20-ak evrica za dosta bolju 6630 jer ih sad ima dosta koriscenih i po prihvatljivoj ceni za ono sto nude?
Pozdrav ,)

Kupio sam 3230 u septembru, i neki pocetni problemi kao sto je resetovanje su se resili sami od sebe (!?), dok sam zujanje koje se culo u zvucniku kada je upaljen diplej resio tako sto sam formatirao tel. Baterija traje izmedju 3 i 4 dana, sto je jako dobro, s' obzirom da je smartphone.
Jedini problem koji me jos muci je to sto se ispod zastitne maske na displeju skupila prasina (googlaj, i videces da je to 'zastitni' znak nokije 3230), pa cu da ga odnesem tamo gde sam ga kupio, da ga otvore, pa da ocistim to, i da stavim nesto da spreci ulazak prasine.
Inace, ja sam ga platio nesto manje od 300 evra, tako da mi cena od 150e deluje jako primamljivo, i bez razmisljanja bih ga kupio. Zao mi je sto mi se ne svidja 6630 (podseca me na pekarski noz kojim seku burek), ali po specifikacijama deluje nesto bolje od 3230.
P.S. Moja 3230 je napravljena u Nemackoj, i ima sw 3.0510.0, a koliko znam, postoje noviji sw, a samo 4.xxxx.x je namenjen kineskom trzistu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno