Šta je novo?

New brand and new engine from Doom creators

Mislim da je yooyo negde spomenuo da Carmack ima u svom office-u jedan crveni i jedan zeleni telefon i da je konstantno na vezi sa ljudima iz ATI i NVidia, dok radi na enginima. E to je puna posvecenost i ljubav prema poslu koji radi.

uh! o cemu ti to?

COvek je genije i supeo je ono sto jemalo koji genije uspeo: inovator je u onome u cemu je najbolji: 3D endzini, posvecen je i drugim oblastima - aeronautika i ima zenu i sina!!

Covek je ilustracija sta znaci posvecenost i sta znaci imati dobru zenu (tolerantnu :d)

Tanka je linija između veoma tolerantne žene i lošeg braka :D

u potpisu: neoženjen

byMaX ;)

Mislim da je yooyo negde spomenuo da Carmack ima u svom office-u jedan crveni i jedan zeleni telefon i da je konstantno na vezi sa ljudima iz ATI i NVidia, dok radi na enginima. E to je puna posvecenost i ljubav prema poslu koji radi.

Izgleda da je vise zvonio ovaj zeleni telefon dok je radio D3 engine :d

zvonio je opengl ako je vec nesto zvonilo i nista vise od toga ;)

Update:
The boys from engadget.com have a complete report from The Apple Worldwide Developers Conference 2007 where id's code guru, John Carmack, has unveiled his newest 3D engine, which will power the unannounced new game from id.

We don't know much about the game, other than it won't be a classic shooter and that it will be a multi-platform release.

"So the last couple of years at iD we've been working in secrecy on next-gen tech and a game for it... this is the first time we're showing anything we've done on it publicly." iD Tech 5... "What we've got here is the entire world with unique textures, 20GB of textures covering this track. They can go in and look at the world and, say, change the color of the mountaintop, or carve their name into the rock. They can change as much as they want on surfaces with no impact on the game."

dsc_5199.jpg

dsc_5202.jpg

dsc_5203.jpg

dsc_5201.jpg

dsc_5205.jpg

Izvor: engadget.com

Lepo izgleda.Mada me opet podseca na D3 endzin.
I steta sto se na slikama ne vidi neko vece prostranstvo.Kad se vec hvale velikim svetom, dajte da ga vidimo :) a ne ovako skriveno u kanjonu...
Cool je sto rade na novoj fransizi.

Uf, ko da je od plastelina .
Mada i s plastelinom moze fino da se igra :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno