Šta je novo?

Nevolje sa Plextorom PX716A

Mogli

Čuven
Učlanjen(a)
22.09.2003
Poena
619
Imam doticni DVD rezac i sad je poceo redovno da prekida procs rezanja DVD diskova sa porukom - Power calibration error! Instalirao sam novi firmware 1.10 sa zvanicnog Plextorovog sajta, ali nista nije pomoglo. Da naglasim da sam i ranije, na drugoj masini imao problem sa Plextorom, tako a ne znam sta vise da mislim o ovim urejdajima takozvane plavi krvi...?? Koristim redovne Verbatim i Maxwell diskove i sve odradim pomocu Nera 6.0.0.9. Brzinu sam smanjivao na 4, ali i tamo stane! Moze li se nesto uciniti po tom pitanju, da proradi?? Hvala na odgovoru!!

Poslednja izmena:
a da probas sa nekom novijom verzijom Nera....
ova je bash stara.....

kako misliš ofarbane diskove ?
misliš boja im se razlikuje sa snimajuće strane ili... ?

Iako nisam imao problema sa pomenutom greskom (Power calibration error), moram priznati da je zaista u nekim slucajevima nepopravljivi rasista (Plextor PX-708A). Ume da kulira pojedine diskove koji su ispod Njegovog kraljevskog nivoa :)

Pa nece da konstatuje diskove koji nisu naturalne, aristokratske srebrne boje!
ah, pa to vredi makar 500€ ako ne i svih 1000€ :D

preko mog 716A prosli su diskovi svakakvih boja i sa donje i sa gornje strane, pa cak i ono smartbuy color, ljubicasti, plavi, zuiti itd, pa nikakvih problema nije bilo

takodje sam imao plextora, nisam imao problema sa tim anomalijama.
probaj sa novijim nerom.

e ja imam isti problem sa px-755 i nece da mi brise na quick erase diskove nego smao na full
da imam zadnji fimware i opet isto probacu sa novim nerom

Poslednja izmena:
Kod mene PX 712a vec dugo radi sa svakakvim obojenim diskovima i raznoraznim verzijama nera...
Cudi me to kod vas!!

Nazad
Vrh Dno