Valmont
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.04.2008
- Poena
- 319
Poslednjih par meseci posećujem adresu http://www.albumartexchange.com/covers.php i prikupljam omote za albume koje slušam. Do jutros je sve bilo u redu, kada sam posetio istu lokaciju i naišao na sledeću poruku:
Evo i screenshot-a.
Vrlo je bitno da naglasim da sam kontaktirao adminstratora sajta, preko pomenute e-mail adrese, i da mi je odgovorio:
Naravno, nijedan drugi sajt mi nije zabranio pristup (koristim i neke baš dobre P2P trekere, a oni jako vode računa o tome i imaju dosta skripti). I, naravno, skenirao sam PC s dva programa: Malwarebytes Anti-Malware i licencirani NOD32.
Posećujem uglavnom veće sajtove, forume, P2P trekere, i par naširoko poznatih Web 2.0 servisa. Nema poseta xxx sajtovima i sličnim warez sajtovima.
Obzirom da "lep" način nije vredeo (i dalje nemam pristup sajtu), siguran sam da postoji način da promenim IP adresu (jeste da SBB ne daje statične IP adrese ali se ove "dinamične" menjaju prilično retko).
Neki savet?
P.S. Pretragom foruma sam naišao na ovu temu ali nemam ruter već Cisco 2100 Cable Modem.
Your request was blocked by BlockScript based on the policies of the www.albumartexchange.com website.
BlockScript is security software which protects websites and empowers webmasters to stop unwanted traffic. BlockScript detects and blocks requests from all types of proxy servers and anonymity networks (such as web-based proxies, open proxies, Tor, VPN servers, etc.), hosting networks, undesirable robots and spiders, and even entire countries. For more information, see: www.blockscript.com
For security reasons, AlbumArtExchange.com does not allow access from anonymous servers, TOR exits or from countries with a history of extensive Internet abuse. If you feel that you have been blocked in error, contact us at [email protected]. Be sure to note your IP address.
Evo i screenshot-a.
Vrlo je bitno da naglasim da sam kontaktirao adminstratora sajta, preko pomenute e-mail adrese, i da mi je odgovorio:
SOMEONE using that IP 7 days ago has an computer that is infected with a virus and is acting as a Spambot. These lists are VERY accurate.
No, I will not let any infected IP addresses in, especially with the security threats we have been dealing with these last few weeks.
Naravno, nijedan drugi sajt mi nije zabranio pristup (koristim i neke baš dobre P2P trekere, a oni jako vode računa o tome i imaju dosta skripti). I, naravno, skenirao sam PC s dva programa: Malwarebytes Anti-Malware i licencirani NOD32.
Posećujem uglavnom veće sajtove, forume, P2P trekere, i par naširoko poznatih Web 2.0 servisa. Nema poseta xxx sajtovima i sličnim warez sajtovima.
Obzirom da "lep" način nije vredeo (i dalje nemam pristup sajtu), siguran sam da postoji način da promenim IP adresu (jeste da SBB ne daje statične IP adrese ali se ove "dinamične" menjaju prilično retko).
Neki savet?
P.S. Pretragom foruma sam naišao na ovu temu ali nemam ruter već Cisco 2100 Cable Modem.