Šta je novo?

Nevidljivi RemoteDesktop?

• Začetnik teme Začetnik teme Shane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Shane

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
309
Može li RemoteDesktop konekcija na "server" mašinu da bude neprimetna za korisnika koji radi na toj mašini (dakle, da ga se ne odjavi dok Admin pristupa)? Nešto kao na VNC-u, samo se nakačiš i gledaš šta se radi...

ne moze na xp-u

Remote Desktop ne radi tako, tj. ne možeš da "gledaš šta se radi".
Na XP-u mora da se izloguje ulogovani korisnik, na serverskim operativnim sistemima (Win 2000 server, Win 2003) možeš da se uloguješ uporedo sa lokalnim korisnikom, ali svako od vas ima svoju sesiju i desktop.
Mogao bi da gledaš i da vršiš interakciju preko Remote Assistance servisa, ali on ne može da funkcioniše bez pristanka i znanja onog ko je ulogovan na računar.

drugim recima ili pcanywhere ili vnc
pa spijuniraj :eyebrows:

Za spijuniranje - RemoteAdministrator 😉

koristio sam RemoteAdministrator i odlican je.... osim spijuniranja ima i mogucnost totalne kontrole racunara.....

problem mi je nastao kada je komsija izvalio RA i cemu sluzi....tako da vise ne mogu da ga instaliram...

da li ima neki prog koji ne zahteva instalaciju na racunar koji je potrebno pratiti (lan mreza)?

HM, Hidden camera ...mislim da je
e sad ima i instalacija tebe kao managera pa onda kod zaposlenih. postoji i file i sitan text koji valjda kaze da moze preko mreze da se instalira \\... %c bla bla ali ti treba password korisnika ili administratora naravno.
Mozes da gledas sa osvezavanjem od cini mi se 3sec. a mozes i da preuzmes kontrolu ali jadno sporo.
a evo ga
The Hidden Camera Employee can be installed on 1…250 machines of the network.
- For employees machines with Windows 2000, XP, 2003 you
must install the Hidden Camera Employee with Windows administrator rights!
Installation via GUI:
- Run file hiddencamera_setup.exe on the employee's
machine and follow the installation instructions provided.
- Enter a password for safety and use it in Hidden Camera Manager
program (camera properties).

Quick installation from command line:
- Copy the <hce_quicksetup.exe> file from the <Employee component quick installer>
folder to any drive or folder.
- Start it from command line with keys: hce_quicksetup.exe ps=XXX port=N

itd
Ziveli

Prilozi

illidan je napisao(la):
ne moze da bude neprimetna za korisnika koji radi na toj mašini
a to je pitao

Nazad
Vrh Dno