Igvan Čuven Učlanjen(a) 09.09.2002 Poruke 914 Poena 620 28.12.2002 #1 U dijalogu sa likovima samo prva izgovorena recenica se cuje, ostalo vreme dijalog je "nem"(samo tekst).Jel to Ok ili meni nesto ne fura kako treba?
U dijalogu sa likovima samo prva izgovorena recenica se cuje, ostalo vreme dijalog je "nem"(samo tekst).Jel to Ok ili meni nesto ne fura kako treba?
bancho Čuven Učlanjen(a) 27.12.2002 Poruke 371 Poena 619 28.12.2002 #2 Igvan je napisao(la): U dijalogu sa likovima samo prva izgovorena recenica se cuje, ostalo vreme dijalog je "nem"(samo tekst).Jel to Ok ili meni nesto ne fura kako treba? Kliknite za proširenje... Tako je bilo i kod mene. Sad, da li je u redu ne znam
Igvan je napisao(la): U dijalogu sa likovima samo prva izgovorena recenica se cuje, ostalo vreme dijalog je "nem"(samo tekst).Jel to Ok ili meni nesto ne fura kako treba? Kliknite za proširenje... Tako je bilo i kod mene. Sad, da li je u redu ne znam
Miroslav Čuven VIP član Učlanjen(a) 29.12.2001 Poruke 4,817 Poena 739 28.12.2002 #3 zavisi od lika do lika, ako je vazniji, recimo aribeth ili tako neko, uglavnom ima ceo dijalog, a ostali kazu "karakteristicnu" recenicu i to je to
zavisi od lika do lika, ako je vazniji, recimo aribeth ili tako neko, uglavnom ima ceo dijalog, a ostali kazu "karakteristicnu" recenicu i to je to
OP OP Igvan Čuven Učlanjen(a) 09.09.2002 Poruke 914 Poena 620 29.12.2002 #4 Miroslav je napisao(la): zavisi od lika do lika, ako je vazniji, recimo aribeth ili tako neko, uglavnom ima ceo dijalog, a ostali kazu "karakteristicnu" recenicu i to je to Kliknite za proširenje... Hvala za info...
Miroslav je napisao(la): zavisi od lika do lika, ako je vazniji, recimo aribeth ili tako neko, uglavnom ima ceo dijalog, a ostali kazu "karakteristicnu" recenicu i to je to Kliknite za proširenje... Hvala za info...
filipenko Znamenit VIP član Učlanjen(a) 16.12.2001 Poruke 11,720 Poena 1,020 29.12.2002 #5 Miroslav je napisao(la): zavisi od lika do lika, ako je vazniji, recimo aribeth ili tako neko, uglavnom ima ceo dijalog, a ostali kazu "karakteristicnu" recenicu i to je to Kliknite za proširenje... Tacnije, ako je vazniji quest u pitanju cuces celu pricu.
Miroslav je napisao(la): zavisi od lika do lika, ako je vazniji, recimo aribeth ili tako neko, uglavnom ima ceo dijalog, a ostali kazu "karakteristicnu" recenicu i to je to Kliknite za proširenje... Tacnije, ako je vazniji quest u pitanju cuces celu pricu.