Zekaleon
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.07.2004
- Poena
- 319
Zavrsio sam za 7-8 sati igranja. Krece se od 1. nivoa, zavrsio sam sa monkom na 8. nivou. Previse lako i dosadno, pricica deluje pompezno na pocetku ali vrlo brzo gubi na snazi. A zavrsava se tamo gde bi trebalo da bude 1/3-1/2 igre. Na disku postoje jos dva modula (ukupno 3 Premium modula). Njih necu ni igrati. Likovi ponovo krecu od 1. odnosno od 3. nivoa. Silno cete se razocarati kada importujete svog lika 25. nivoa iz Hordes of the Underdark-a i otkrijete da je ostao bez svih predmeta i da je 1. nivoa. :S:
Ipak, u suprotnom bi tek bilo besmisleno lako.
Za razliku od prethodna dva expansion-a, a narocito HotU, ovi moduli deluju kao neke pricice sklepane za 15 minuta koje sluze da se covek zabavi za jedno popodne kada mu je bas dosadno.
Inace, ceo Neverwinter Nigths serijal mi je prilicno bledunjav posle sjajnog Baldur's Gate-a II i expansion-a The Throne of Bhaal. Jednostavno dzabe 3d renderovana grafika ako u frp-u prica(ili njena realizacija) ne moze da te usisa. Dajte mi nazad Baldur's Gate pa sve sa onim bitmapama! :bottle:
Ipak, u suprotnom bi tek bilo besmisleno lako.
Za razliku od prethodna dva expansion-a, a narocito HotU, ovi moduli deluju kao neke pricice sklepane za 15 minuta koje sluze da se covek zabavi za jedno popodne kada mu je bas dosadno.
Inace, ceo Neverwinter Nigths serijal mi je prilicno bledunjav posle sjajnog Baldur's Gate-a II i expansion-a The Throne of Bhaal. Jednostavno dzabe 3d renderovana grafika ako u frp-u prica(ili njena realizacija) ne moze da te usisa. Dajte mi nazad Baldur's Gate pa sve sa onim bitmapama! :bottle: