Šta je novo?

Neverwinter Nights jos 5 sati

zeljko

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,030
Stigla su mi dva cd-a Newervinter nigts dok igra zauzima 3 Cd-1 igra je jednostavno receno fenomenalna. Za sve informacije email:
[email protected]

Kad je budem vise testirao javljam detalje.

Na nekom forumu sam procitao da stize uskoro.A izgleda da je stigla, pod uslovom da nije neka beta.
P.S Ovo leto se stavljam u izolaciju zajedno sa mojim najvecim prijateljima W3 i Newervinter nigts :)

sad mi je stigla i upravo je probavam iz demon tula nije beta ali se kod mene blokira kod pocnem da pricam sa nakim likom mozda crack nije u redu ili smeta Demon tool vedet cu sutra.
Info na mail: [email protected]

Nije previse zahtevna cim kodmene radi bez problema imam TNT1 duron 733.

******ske grupa koje razbijaju igre opet su poslale neispravan crack kao i za GTA3 tako da sam ja morao da ga skinem modemom. Igra je odlicna podseca pogled na Dungeon siege. Sad vidim da moram da igram na low grafici posto imam TNT1. Ako kupujete ovi igru obavezno pitajte ima li novi carck posto sa starin koji je stigao nemoze se ni izaci iz prve sobe a sa ovim novim sve radi bez problema.
info o nabavci na [email protected]

zeljko je napisao(la):
opet su poslale neispravan... da sam ja morao da ga skinem modemom.

Gde ima da se skine ispravan?

?

na koju igru to uopste lici?
Diablo 2?

znaci

standardno vodis jednog ili vise likova i trece lice samo sto nije izometrija nego je 3d

ovo je klasichan ad&d frp sa najnovijom revizijom pravila... plus koliko sam chitao po stranim forumima igra je ochigledno previshe optimizovana za multiplayer pa single i nije neshto... u glavnom svi su igri davali 70 max 80%.. zivi bili pa videli...

Dungeon Siage je cisto ****** u poredjenju sa Neverwinter nigtsom meni se vise svidja od Baldur Gata 2 a single player bar na pocetku ima dobru pricu i dosta animacija ali valjda nije toliko dugacak kao BG2 koji je ipak bio predugacak za dobar deo igraca

Koji je zvanicni datum izlaska?

Kod nas 21.06.2002 oko 3 sata ujutru :)

zeljko je napisao(la):
Kod nas 21.06.2002 oko 3 sata ujutru :)

Pogledaj PM malo!

Ili ces da prestanes da se reklamiras van malih-oglasa ili sledi ban :(

PS. Mislim, ako nameravas da prodajes igre... za to imas druga mesta poput yu.oglasa!

G!!! je napisao(la):
ovo je klasichan ad&d frp sa najnovijom revizijom pravila... plus koliko sam chitao po stranim forumima igra je ochigledno previshe optimizovana za multiplayer pa single i nije neshto... u glavnom svi su igri davali 70 max 80%.. zivi bili pa videli...

ej bre G!!! de si nema te sto godina... sta kazes za neverwinter kakav je? e da su fallout uradili tako :)

omnik je napisao(la):
Pogledaj PM malo!

Ili ces da prestanes da se reklamiras van malih-oglasa ili sledi ban :(

PS. Mislim, ako nameravas da prodajes igre... za to imas druga mesta poput yu.oglasa!
samo jedno pitanje, razmena je dozvoljena zar ne? mislim oprosticemo zeljku ako nam posalje jednu kopiju da je razmenimo medjusobno, zar ne :D

Miroslav je napisao(la):
samo jedno pitanje, razmena je dozvoljena zar ne? mislim oprosticemo zeljku ako nam posalje jednu kopiju da je razmenimo medjusobno, zar ne :D
\\

Razmena je, fala bogu, dozvoljena ali koliko se secam Zeljko je nudio ranije UT2003 za 120dinara!

Pozdrav:)

Nikad ja nisam nudio Cd za 120 dinara i ako povratim cenu Cd i *****avanja trazeci crackove bice dobro , moja kolekcija je mala samo novi naslovi (oko 100 diskova) a moguca je i razmena ali je problem za mene sto nisam iz BG-a reklamiram se samo na Yu oglasima i to pomalo da povratim cenu peaznih Cd-ova glavna namera mi nije prodaja vec obavestavanje korisnika o dobrim novim igrama i njihovoim bagovima posto su sve nove igre kodnas bile sa losim crackovima (GT3, Neverwinter, syberia) Ja sam za njih trazio crackove i ovde ih obajvljivo ako nezelite da postujem moju email adresu kazite.

Miroslav je napisao(la):
ej bre G!!! de si nema te sto godina... sta kazes za neverwinter kakav je? e da su fallout uradili tako :)

cuj nema mene? pa gde si ti .. vratio se iz vojske i nigde ga nema..
osh postovati koji news na svom sajtu ili si ga prodao ;)

a fallout ce da se radi bolje i duze od bilo chega :D

G!!! je napisao(la):
cuj nema mene? pa gde si ti .. vratio se iz vojske i nigde ga nema..
osh postovati koji news na svom sajtu ili si ga prodao ;)

a fallout ce da se radi bolje i duze od bilo chega :D
naravno, vratio se ali mi smor da radim sajt. nista se bre ne dogadja... vraticu se ja, al za jedno mesec dva kad se naigram ovh novih igara... znas nista nisam proslih godinu dana igrao nego Baldur's 2 i cm3 :D

Vrh Dno